Show

Komentari 11

Bivša Miss Hrvatske proslavila 42. rođendan u društvu misica koje rijetko viđamo u javnosti

Bivša Miss Hrvatske proslavila 42. rođendan u društvu misica koje rijetko viđamo u javnosti

Ove bivše misice tek povremeno dolaze na javne događaje u društvu kolegica, a svoj život drže dalje od javnosti te su se posvetile obitelji i drugim interesima

Bivša Miss Universe Ivana Delač (42) svoj rođendan proslavila je u društvu bivših hrvatskih misica koje već dugo nismo vidjeli u javnosti.

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s proslave svog rođendana, a na njima su se našle i bivše Miss Hrvatske Nina Slamić Gudeljević (37) i Ivana Mišura Vlaović (33).

- Novu godinu sam provela kod kuće u samoizolaciji pa sam barem za rođendan poželjela malenu proslavu. 2022. je lijepo krenula i poslovno i privatno. Sretna sam - otkrila je Ivana za Story.hr.

Bivša misica je predstavljala Hrvatsku u svijetu prije 18 godina, a od tada je diplomirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i počela raditi na organizaciji evenata.

Njena prijateljica i bivša misica Ivana Mišura je danas u sretnom braku s Goranom Vlaovićem (49) s kojim je prošle godine dobila kćerkicu Vanu

Nina Slamić se 2004. udala za poduzetnika Hrvoja Gudeljevića s kojim ima troje djece te se u potpunosti posvetila obitelji. Danas je vidimo povremeno na nekim događanjima i to isključivo u društvu prijateljica misica.

Najčitaniji članci