Obavijesti

Show

Komentari 56

Bivša misica položila vijenac s Bandićem na Mirogoju: Isticala joj se torba vrijedna 30.000 kn

Bivša misica položila vijenac s Bandićem na Mirogoju: Isticala joj se torba vrijedna 30.000 kn
15

Natalija je članica Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić od njezina osnutka. Bivša misica je stomatologinja, specijalizira ortodonciju te pohađa doktorski studij na stomatologiji

VIDEO

Delegacija stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti danas je položila vijence na Zidu boli na Mirogoju povodom obilježavanja Dana Grada Zagreba. Pridružila se i članica stranke te nekadašnja bivša misica Natalija Prica Oreški (31).

Za tu je priliku odjenula crno-bijelu haljinu i cipele u istim tonovima, a cijelu odjevnu kombinaciju upotpunila je crnom torbicom sa Chanelovim logom. Ako se radi o originalu, riječ je o kultnom Chanelovom modelu Flap bag čija se cijena kreće oko 30 tisuća kuna.

Na Facebook profilu stranke mnoštvo je njenih fotografija, a sudeći po njima Prica Oreški ima zavidnu kolekciju skupocjenih torbica. Osim toga, Prica nosi torbice marke Louis Vuitton i Gucci. 

Natalija je članica Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić od njezina osnutka i predsjednica je Foruma mladih GO Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić. Bivša missica je stomatologinja, specijalizira ortodonciju te pohađa doktorski studij na stomatologiji.

U gradsku skupštinu ušla je umjesto Ane Rucner. Koliko joj je titula misice pomogla u životu a koliko odmogla, rekla je u velikom intervjuu za 24sata 2018.

- Svakodnevno nailazim na predrasude, ali se ne opterećujem time. Budući da me uvijek gledaju kroz prizmu misice, volim naglasiti svoje obrazovanje. No taj izbor i titula su mi pomogli. Primjerice, te godine sam upoznala gradonačelnika Bandića te puno političara i poznatih ljudi iz društvenog života. Radim na svojoj edukaciji kontinuirano, pa sam nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu završila poslijediplomski stručni studij iz ekonomije. Trenutačno sam na specijalizaciji iz ortodoncije te pohađam doktorski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu - rekla nam je.

Slobodno vrijeme vikendom provodi sa suprugom Ivanom u šetnjama i na kavama s prijateljima. Kondiciju održava trčanjem, ali kao i svemu, trčanju je prišla profesionalno te je išla u školu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin