Show

Komentari 0

Bivša Tarikova spremačica: Ne znam otkud zlato u mojoj torbi

Bivša Tarikova spremačica: Ne znam otkud zlato u mojoj torbi

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje bivšoj spremačici Tarika i Lejle Filipovića, Anici Jurilj, koju je bračni par optužio za krađu 2013. godine. Ona tvrdi da ne zna kako se zlato našlo kod nje

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u srijedu je nastavljeno suđenje Anici Jurilj (52) bivšoj spremačici  Tarika (47) i Lejle Filipović (42), koju je bračni par optužio da im je 2013. godine ukrala zlatnine u vrijednosti oko 150.000 kuna, kao i 5000 eura. Filipovići nisu bili u srijedu na ročištu na kojem je Jurilj dala šokantan iskaz.

Zagreb: Na Općinskom sudu nastavljeno suđenje Anici Jurilj, čistačici Lejle i Tarika Filipović

Spremačica, koja je na jednom od prethodnih ročišta izjavila kako se ne osjeća krivom, ovaj put je rekla kako ne zna kako se ukradena zlatnina našla u njezinoj torbi, ali priznaje kako ju je kasnije prodala u Zagrebu.  

Zlato je, kaže Jurilj, prvi put vidjela u svojoj torbi dok se vozila tramvajem.

- Kada sam došla do Dubrave samo sam se htjela riješiti tog zlata jer sam se osjećala poniženo. Došla sam do čovjeka od kojega inače kupujem duhan i pitala ga ima li nekoga da to uzme. On je našao čovjeka koji je to otkupio za 10.000 kuna - rekla je Anica koja nije odredila cifru po kojoj će prodati nakit, već ga se samo htjela riješiti. 

Zagreb: Na Općinskom sudu nastavljeno suđenje Anici Jurilj, čistačici Lejle i Tarika Filipović

- Ne mogu objasniti kako su se nakit i zlato našli u mojoj torbici - rekla je Jurilj.

Ona je u srijedu na sudu iznenadila sve i Tarika optužila i za neprimjereno ponašanje, jer ju je, kako je rekla, "navlačio za ramena aludirajući na seksualne radnje" kad su ostali sami u stanu. Izjavila je kako se u tom trenutku osjećala šokirano, a prema njezinim tvrdnjama, poznati voditelj je obećao da će joj sve nadoknaditi. 

Na pitanje suda zašto ranije nije izašla s ovom optužbom, ona je poručila kako "ne zna zašto to nije napravila".

- To su odvratne laži - kratko nam je ove optužbe komentirao Tarik, koji je ostao zatečen izjavama bivše spremačice.

Iduće ročište u ovom slučaju zakazano je za 22. listopada.

 

Najčitaniji članci