Show

Komentari 2

Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta

Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta

Harry i Meghan odlučili su zaposliti novu producenticu samo tjedan dana nakon što je kraljevski stručnjak izjavio kako će Spotify od njih očekivati 'nešto zauzvrat' s obzirom na megaugovoru koji su sklopili prošle godine

Princ Harry (36) i supruga Meghan Markle (39) zamijenili su glavnog audio producenta za podcast, koji snimaju u vlastitoj Archewell Audio produkciji, nedugo nakon što su Spotifyu predali samo 35 minuta sadržaja za ugovor koji su sklopili još prošle godine, a koji je vrijedan više od 157 milijuna kuna, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO 

Nova producentica podcasta vojvotkinje i vojvode od Sussexa bit će Rebecca Sananes

Naime, Rebecca je ranije bila glavna producentica podcasta za emisiju Pivot, New York Magazine i Vox Media show koji su vodili Kara Swisher i Scott Galloway. Na novom poslu surađivat će s glavnim urednikom podcasta Benom Browningom.

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Produkciji princa Harryja i Meghan, Rebecca bi se trebala pridružiti u kolovozu ove godine.

Zanimljivo je to da su Harry i Meghan odlučili zaposliti novu producenticu samo tjedan dana nakon što je kraljevski stručnjak izjavio kako će Spotify od njih očekivati 'nešto zauzvrat' s obzirom na megaugovoru koji su sklopili prošle godine. 

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.