Show

Komentari 15

Bivši dečko Ive Grgurić, koja je pobijedila u Zadruzi 3, tijekom emisije vrijeđao je Hrvatsku

Bivši dečko Ive Grgurić, koja je pobijedila u Zadruzi 3, tijekom emisije vrijeđao je Hrvatsku

Đukić je tijekom emisije sa sugovornikom pričao o tome koliko su turisti nekada morali imati novaca da bi ušli u Hrvatsku, komentirajući kako se granica nije mogla prijeći bez 3 500 maraka uz glasni 'mamicu im j****'

Filip Đukić (33) se na prostački komentar sugovornika u kojem je vrijeđao Hrvatsku u emisiji Razvlačenje na RED TV-u, grohotom nasmijao.

POGLEDAJTE VIDEO: Đukić u emisiji "Razvlačenje"

Zabrinuti čitatelj obratio nam se nakon emisije kako bi skrenuo pozornost na ponašanje Filipa Đukića (33), navodno je nekoliko puta javno pokazao mržnju prema Hrvatskoj i Hrvatima. Izvor tvrdi kako to nije jedini put da je Đukić tako nešto napravio i da je navodno na svojem TikToku i Instagramu podijelio video u kojem se rugao žrtvama korištenjem snimki Šešelja sa suđenja u Haagu. Navodno je iste videe uklonio s društvenih mreža.

Isti izvor naveo je kako se mržnja prema Hrvatima na RED TV-u očituje i na druge načine. Iznijeli su tvrdnje kako hrvatsku voditeljicu Ivu Grgurić (27), koja također radi za RED TV, uzastopno diskriminiraju. Navodno ju cenzuriraju na svojim web stranicama time što ne navode njeno ime i prezime te su nekoliko puta namjerno sakrili njenu fotografiju.

Grgurić, koja je pobijedila u trećoj sezoni "Zadruge" komentirala je moguće pobjednike četvrte sezone. Rekla je kako nema favorite, ali da bi joj bilo drago da pobijedi 'netko iz lijepe naše'.  Anonimni izvor tvrdi kako je Ivin komentar izazvao lavinu negativnih reakcija gledatelja RED TV-a, koji su tvrdili da je to 'širenje nacionalizma', na što nije poduzeto ništa od strane RED TV-a.

Poslali smo uipit RED TV-u o navedenim optužbama u vezi Ive Grgurić, kao i Đukićevim komentarima, no do objave ovog članka, redakcija RED TV-a nije odgovorila na naša pitanja.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci