Show

Komentari 29

Bivši ljudski Ken opet ide pod nož: 'To će mi promijeniti život'

Bivši ljudski Ken opet ide pod nož: 'To će mi promijeniti život'

Liječnici su neke od operacija i odbili, jer strahuju za njezin život. U posljednje vrijeme Jessica je često na meti kritičara koji joj poručuju kako je pretjerala i da bi trebala prestati s plastičnim operacijama

Jessica Alves (37), nekadašnji ljudski Ken, ne prestaje iznenađivati svojim transformacijama. Nakon što je prošla više od 100 plastičnih operacija kako bi postigla željeni izgled, obećala je kako se više neće podvrgnuti niti jednoj. No, nije izdržala. Već je ranije najavljivala kako će otići na Tajland kako bi ponovno išla 'pod nož'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sletjela je na Tajland u srijedu, a onda se oglasila na Instagramu. Svojim pratiteljima tada je rekla kako je odmah završila u bolnici zbog karantene.

- Bila sam jako diskretna o dolasku na Tajland i nisam nikome htjela govoriti da dolazim. Trenutačno sam u Bangkoku, u bolnici u kojoj će me operirati. Prvo ću dva tjedna provesti u karanteni, a zatim će mi obaviti i operaciju - rekla je Jessica.

No podosta je tajanstvena oko operacije. Dodala je kako još ne može otkriti o čemu se radi, no istaknula je kako će joj ta operacija promijeniti život. 

Jessica je prije bila muškarac imena Rodrigo. Bila je poznala tako ljudski Ken, a ime je promijenila prošle godine. Potrošila je više od 650.000 dolara na plastične operacije, a svojedobno je priznala kako joj je žao što ranije nije krenula s transformacijom u ženu. 

Uklonila je rebra, stavila umjetne pločice na trbuhu, podigla obrve, napravila mačje oči, stavila filere, ekstenzije kose, a na operaciji nosa bila je nekoliko puta. Zbog hormona joj se promijenio glas i proširili su joj se bokovi.

Liječnici su neke od operacija i odbili, jer strahuju za njezin život. U posljednje vrijeme Jessica je često na meti kritičara koji joj poručuju kako je pretjerala i da bi trebala prestati s plastičnim operacijama.

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci