Obavijesti

Show

Komentari 12

Bivši ljudski Ken želi prestati s plastičnim operacijama: 'Imam ožiljke na nosu, ne mogu disati'

Bivši ljudski Ken želi prestati s plastičnim operacijama: 'Imam ožiljke na nosu, ne mogu disati'
1

Rodrigo je priznao kako ga je pandemija korona virusa zaustavila da krene s daljnjim plastičnim operacijama. Sada pokušava uživati u životu i bez prepravaka te biti sretan s onime što je dobio

VIDEO

Brazilac Rodrigo Alves (35) koji se proslavio kao 'ljudski Ken', a potom s operacijama išao do te mjere da je postao Barbie, za vrijeme izolacije bio je u Londonu. Zaputio se u zračnu luku Heathrow kako bi otputovao u Brazil i ponovno se okupio sa svojom obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Rodrigo potrošio milijune na operacije'

Pokretanje videa...

01:22

Paparazzi su ga 'uhvatili' kako šeta zračnom lukom u pripijenoj plavoj haljini kojom je istaknuo svoje obline, kojima se ponosi nakon svih operacija. Ta kombinacija naglasila mu je grudi i uzak struk. Rodrigo je jedva dočekao da ponovno vidi svoju obitelj, naročito jer mu je trebala njihova podrška nakon svih operacija koje je prošao kako bi postao ono što je oduvijek želio biti - žena. 

Daily Mail piše kako je u vrijeme izolacije puno razmišljao o tome da promijeni svoje ima. Također, priznao je kako ga je pandemija zaustavila da nastavi s operacijama, od kojih su mu neke pošle krivo.

Ljudski Ken postao je Barbika: 'Suđeno mi je da budem žena'
Ljudski Ken postao je Barbika: 'Suđeno mi je da budem žena'

- Imam ožiljke na nosu. Želio sam ga ponovno obnoviti pa su mi zbog toga odstranili hrskavicu. No, ona je propala, sada ne mogu ni disati. Sada pokušavam uživati u životu na drugi način, bez plastičnih operacija. Nastojim biti sretan i bez toga - objasnio je Brazilac, koji je imao više od 70 plastičnih operacija. 

No, bivši 'ljudski Ken' ne krije sreću što mu se napokon ostvario san i postao je žena. Iako su njegove otečene i izobličene fotke nakon operacija sablaznile korisnike društvenih mreža diljem svijeta, Alves je ponosan. 

Rodrigo bi volio da ga se oslovljava s 'ona', a najavio je i promjenu spolovila.

- Sad sam pravi ja. Glamurozan, prelijep, ženstven. Godinama sam pokušavao živjeti kao muškarac. Imao sam 'pločice' na trbuhu, mišiće na rukama, ali samo sam lagao sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženstven mozak. Sad mi tijelo odgovara uz um - kaže Rodrigo.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu