Obavijesti

Show

Komentari 19

Bivši pjevač 'One Directiona' šokirao fanove: Obrijao je glavu

Bivši pjevač 'One Directiona' šokirao fanove: Obrijao je glavu
18

PROMJENA Pjevač je inače  poznat po tamnoj kosi koju ponekad pusti da opušteno stoji, a sad se je odlučio 'riješiti'. Na novi imidž na društvenoj mreži prikupio je više od dva milijuna lajkova

VIDEO

Pjevač nekad megapopularnog benda One Direction Zayn Malik (26) nakon mjeseci izbivanja vratio se na društvene mreže. Fanove je 'počastio' fotografijom i šokirao ih promjenom koju je učinio.

Zayn se, naime, ošišao na ćelavo i tako neke razočarao, a druge oduševio. Pjevač je inače  poznat po tamnoj kosi koju ponekad pusti da opušteno stoji. Na fotografiju je prikupio više od dva milijuna lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zayn Malik (@zayn)

Ne zna se točno što se događa s pjevačem, ali su obožavatelji zabrinuti, budući da je Zayn prošli mjesec propustio vjenčanje vlastite sestre Safaae. Na društvenim mrežama objavljivao je vrlo rijetko, a u javnosti se nije pojavljivao od svibnja kad je posjetio premijeru filma Aladdin. 

- 'Nedostajao si nam', 'Nemoj više nestati' - poručili su mu obožavatelji u komentarima na fotografiju. U kolovozu se otkrilo da je Zayn odlučio prodati kuću za 10 milijuna dolara, sedam mjeseci nakon prekida s Gigi Hadid (24). 

 Pjevač je izjavio kako neko vrijeme vodi bitku s anksioznim poremećajem. Shvatio je, kaže, da probleme ne smije ‘gurati pod tepih’, nego se treba s njima suočiti.

- Najvažnije je biti iskren prema samom sebi. Objasniti si zbog čega se osjećate nelagodno, a što vas čini sretnim - rekao je pjevač. Dodao je kako svoj život polako dovodi u red i otkrio da je spreman ponovno ući u studio kako bi snimio album.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PenshoppeSpringSummer2019

Objavu dijeli Zayn Malik (@zayn)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin