Show

Komentari 6

Bivši suradnici od Senide traže pola milijuna eura, ucjenjuju je

Bivši suradnici od Senide traže pola milijuna eura, ucjenjuju je

Kurir.rs piše kako su joj bivši suradnici ponudili razdoblje od dvije godine da im vrati novac. Od nje traže da im se oduži za to što su ulagali u nju, davali joj reklamu i stvorili brend od njezinog imena

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (35), poznatija pod umjetničkim imenom Senidah, u problemima je s bivšim suradnicima. Kurir.rs saznale kako je ucjenjuju ljudi iz tog kruga i traže pola milijuna eura od nje kako bi je ostavili na miru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Srpski mediji pišu kako je pjevačica prošle godine napustila Sarajevo, u kojem je bila zbog poslovnih obaveza te se vratila u Ljubljanu zbog prijetnji bivših suradnika. No pojedinci joj opet prijete.

Navodno od nje traže da im se oduži za to što su ulagali u nju, davali joj reklamu i stvorili brend od njezinog imena te joj plaćali troškove za karijeru u inozemstvu.

Senidah se još nije izjasnila što će napraviti po pitanju toga, a izvor blizak pjevačici za srpske medije govori kako će pristati na uvjete pa će im novac isplaćivati u ratama. Želi nastaviti karijeru, birati pjesme i imati koncerte bez da joj se netko drugi miješa u posao.

Kurir piše kako su joj bivši suradnici ponudili razdoblje od dvije godine da im vrati novac. Razlog za to je taj što gotovo već godinu dana nije nastupala zbog pandemije korona virusa. 

Kada je Senidah dobila prve prijetnje promijenila je tim suradnika. Plan im je bio najprije je preplašiti, na što su je upozorili poznanici. Jedan njezin prijatelj ju je kontaktirao čim je saznao te joj rekao kako bi bilo najbolje da ode iz Sarajeva.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA SA SENIDAH

Najčitaniji članci