Obavijesti

Show

Komentari 61

Bivši voditelj: Mislio sam da me zezaju kad sam dobio račun

Bivši voditelj: Mislio sam da me zezaju kad sam dobio račun
9

IZNENAĐEN Ugostiteljski objekt koji je Dorijan Elezović posjetio s društvom u vlasništvu je bivših natjecatelja RTL-ove emisije 'Superpar', Tine Malnar i Davora Urha te ostao ugodno iznenađen cijenama pića

VIDEO

Bivši novinar i voditelj, a sada PR agent, Dorijan Elezović trenutačno uživa na godišnjem odmoru. Nakon što je dio ljetovanja proveo na Jadranu, Elezović je par dana odlučio predahnuti i na kopnu. 

S prijateljima odmara u Gorskom Kotaru koji ga je, osim krajolikom, osvojio i niskim cijenama. Dorijan je ostao ugodno iznenađen nakon jednog izlaska s društvom u Čabru.

- Dok se svi čude cijenama na moru, ja sam mislio da me u Čabru netko zeza! - pohvalio se Dorijan koji je na društvenim mrežama objavio i fotografiju računa. Tako je tri votke, dva gina, jedan brandy i sok platio ukupno 46 kuna.

Ugostiteljski objekt koji je posjetio s društvom u vlasništvu je bivših natjecatelja RTL-ove emisije 'Superpar', Tine Malnar i Davora Urha.

Riječanin u svibnju ove godine nakon 16 godina napustio je Novu TV. Svoj odlazak obrazložio je nedostatkom profesionalnih izazova, ali i željom da se okuša u nekim drugim smjerovima.

- Bavit ću se i PR-om, medijskim konzaltingom, društvenim mrežama, ali i podučavanjem mladih novinara i onih koji to žele postati, a u tome im mogu pomoći jer imam mnogo iskustva - najavio je Elezović koji je dugi niz godina proveo u informativnoj redakciji Nove TV.

Svoju televizijsku karijeru profesionalno je započeo nakon što se pojavio u showu 'Story Super Nova' koji mu je 'otvorio vrata' za daljnju karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu