Show

Komentari 2

Bizarne scene iz filma potresle Britaniju: Meghan u prometnoj koja podsjeća na smrt Lady Di

Bizarne scene iz filma potresle Britaniju: Meghan u prometnoj koja podsjeća na smrt Lady Di

Princ William kojeg je u filmu utjelovio Jordan Whalen prikazan je kao zlikovac. Mlađi brat Harry zamjera mu što nije progovorio o rasizmu s kojim se njegova supruga susrela u njihovoj obitelji

U ponedjeljak 6. rujna izašao je trailer novog kontroverznog TV filma 'Escaping the Palace' koji će, sudeći prema viđenom, opet dovesti britansku kraljevsku obitelj u središte pozornosti, no ne na pozitivan način. Film govori princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle i napuštanju kraljevske obitelji kako bi zaštitili sinčića Archieja. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Glumica Sydney Morton utjelovila je lik Meghan Markle koja u jednom trenutku stradava u prometnoj nesreći. Scena njezine smrti uvelike podsjeća na tragičnu smrt Lady Di. Prevrnuti automobil u kojem se nalazi Meghan, okružen je brojnim fotografima. 

Glumac Jordan Dean utjelovio je princa Harryja te u sceni u kojoj se prikazuje prometna nesreća očajno trči kroz masu ljudi prije nego što otvori vrata automobila. Meghan ga moli da joj pomogne, a nesreća je zapravo samo njegova noćna mora. 

Scena prometne nesreće u filmu izazvala je burne reakcije britanske i svjetske javnosti. 

Princ William, kojeg je u filmu utjelovio Jordan Whalen, prikazan je kao zlikovac. Mlađi brat Harry zamjera mu što nije progovorio o rasizmu s kojim se njegova supruga susrela u njihovoj obitelji. 

- Ono što predstavlja problem nije boja kože, već kultura. Meghan je Amerikanka. Ponaša se kao da je poznata osoba, a ne članica kraljevske obitelji - rekao je princ William Harryju u traileru novog filma. 

U filmu će biti insceniran i intervju s Oprah Winfrey, a cijela radnja zapravo opisuje zašto su se Meghan i Harry odlučili napustiti kraljevsku obitelj i otići u SAD. Dijalozi u filmu zasnovani su na onome što su supružnici rekli voditeljici tijekom intervjua.

Gledatelji će kroz scene moći vidjeti kako se mijenjao odnos između braće te napetost koja se osjećala između Meghan Markle i Kate Middleton

POGLEDAJTE VIDEO 

Najčitaniji članci