Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
106 komentara

Bizarni show: Natječu se tko će kandidatkinji napraviti dijete...

Kristy je razvedena i nije rodila pa je odlučila sudjelovati u ovom showu jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat. Uvijek je na prvo mjesto stavljala karijeru, ali sada bi željela upoznati muškarca svog života

Foto: Instagram
106 komentara

Sve češće smišljaju se novi reality formati, koji u većini slučajeva šokiraju gledatelje. Sad je televizija Fox otišla korak dalje i osmislila dosad najbizarniji show ikad, a na to ih je potaknuo porast gledanosti starih realityja koji su se emitirali. U showu 'Labor of Love' čak 15 muškaraca natječe se tko će napraviti dijete glavnoj protagonistici Kristy Katzmann (41). Reality vodi Kristin Davis (55), koja se proslavila ulogom Charlotte u hit seriji 'Seks i grad'. 

Kristy je razvedena i još nije rodila pa je odlučila sudjelovati u ovom showu jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat. Uvijek je na prvo mjesto stavljala karijeru, ali sada bi željela upoznati muškarca svog života, odnosno oca djeteta.

- Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati obitelj, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom - ispričala je Kristy. 

Foto: Instagram

U prvoj epizodi showa muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu. Voditeljica im tada objašnjava da će tako provjeriti koliko su kandidati plodni i da o tome ovisi njihov daljnji ostanak u showu. Muškarci sve do tog trenutka nisu znali da će morati to učiniti pa su im riječi voditeljice bile šok. No, naposljetku su pristali. 

- Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali - ispričala je zvijezda showa.

Foto: Instagram

Međutim, sperma nije jedini bitan aspekt ovog bizarnog realityja. Muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na nekolicinu djece. Također, spojit će ih i na aparat koji simulira porođajne bolove. Svakog tjedna jedan natjecatelj napušta show. 
 

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga radi čokoladne lizalice!

Naši partneri pišu
Message