Obavijesti

Show

Bjelogrlić pružio podršku Mileni i zlostavljanim kolegicama: 'Vi ste tako hrabre, srce mi se grči'

Bjelogrlić pružio podršku Mileni i zlostavljanim kolegicama: 'Vi ste tako hrabre, srce mi se grči'
1

Mnogi su Mileni Radulović pružili podršku i poručili joj kako je spriječila da se niz žrtava nastavlja nakon što je priznala kako je silovana od strane profesora glume

VIDEO

Zbog slučaja profesora glume Miroslava Mike Aleksića (58) i glumice Milene Rdulović (25) nastao je veliki skandal. Glumica je s još nekoliko kolegica prijavila policiji kako ju je profesor godinama silovao. Danas je dala izjavu na sudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Mnogi su joj pružili podršku i poručili joj kako je spriječila da se niz žrtava nastavlja. Oglasio se i srpski glumac, scenarist, producent i redatelj Dragan Bjelogrlić (57).

- Djevojke, do jučer djevojčice, žrtve monstruoznog zločina su progovorile. Nisu samo izašle hrabro u javnost sa svojim bolom i dubokim ožiljcima, nego su se organizirale i odlučile zločinca poslati u zatvor. Divim im se i klanjam dok mi se srce grči zbog njihovog ogromnog bola. Zahvaljujem im se do neba, što za razliku od prethodnih generacija, koje ne osuđujem, nisu htjele da kroz život koračaju pognute glave, mireći se činjenicom da žive u društvu koje je naviklo na nepravdu gomilanu desetljećima - rekao je za srpski Nedjeljnik pa dodao: 

At the Central cemetery mark the 29 years since the death of legendary bohemian and folksinger Toma Zdravkovic.

Na Centralnom groblju obelezeno 29 godina od smrti legendarnog boema i pevaca narodne muzike Tome Zdravkovica.

- U ime generacije koja nije našla snage da se odupre tsunamiju povijesnih potresa, u ime generacije koja je zbunjena i jadna dozvolila izgradnju poremećenog sistema vrijednosti u kome će zločinci, ubojice, sjecikese i moralne nakaze biti ljudi od ugleda, izvinjavam im se i klanjam, ne tražeći da nam oproste. Nismo zaslužili njihovo razumijevanje. Veliko hvala što su nas, bar na trenutak, probudile iz duboke uspavanosti i ravnodušnosti, koju smo prihvatili kao filozofiju života.

Radulović pet sati svjedočila i plakala: 'Nije se zaustavljao'
Radulović pet sati svjedočila i plakala: 'Nije se zaustavljao'

Podsjetimo, Milena je jutros nešto prije 11 sati stigla u Više tužiteljstvo u Beogradu gdje je dala izjavu nakon uhićenja profesora. Ispitivanje je trajalo pet sati, no Milena je sve iskreno ispričala. Stigla je u pratnji roditelja i odvjetnika. Sutra će u Višem tužiteljstvu biti saslušana i Iva Ilinčić (24), koja je također podnijela tužbu protiv Aleksića.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu