Obavijesti

Show

Komentari 62

Bjelogrlić spasio život dječaku: 'Svatko bi tako postupio...'

Bjelogrlić spasio život dječaku: 'Svatko bi tako postupio...'
1

Vidjela sam svoje dijete, čiju je umotanu i crvenu ruku neka nepoznata žena držala u zraku. Lav je polako padao u neku vrstu delirija. Bjelogrlić nas je vozio, rekla je majka

VIDEO

Hvala svima koji su pomogli mom djetetu, posebno Draganu koji je našeg Lava odmah odvezao u Tiršovu, inače bi iskrvario i izgubili smo ga, riječi su zahvale Vesne Tomić, majka Lava (11) kome je staklo s ulaznih vrata presjeklo arteriju na ruci, a u pomoć mu je pritekao glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić (54).

Kako javljaju srpski mediji, Lav i njegov brat blizanac Vanja u petak oko 13.20  krenuli su u školu iz doma u Ulici Svetozara Markovića.

- Lav je ostao kako bi zaključao ulazna vrata, a ja sam otišao malo dalje. Dozivao me je. Ruka mu je bila sva krvava -- rekao je Vanja.

Razbijeni i crveni komadi stakla pali su sa starih ulaznih vrata koja dijele dvorišnu zgradu od glavne i Lavu su probili ruku. Vanja mu je odmah stisnuo ruku iznad rane i poveo ga u obližnji kafić da potraži pomoć. Pomogla je i njihova bivša učiteljica Jelena Nikolić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čula sam vrisak, okrenula se i vidjela Vanju, prekrivenog krvlju, i Lava, kojeg neka žena drži za ruku, a iz rane šiklja krv. Unijeli smo ga u kafić, a ženi koja se predstavila kao liječnica dala sam svoj šal da ga njime podveže ispod ramena. Rekla mi je da mu ne dozvolim da zaspi. Dijete me je slušalo, reagiralo na moj glas. Krvi je bilo na sve strane - rekla je učiteljica.

Već je prošlo 15 minuta, a Hitna se nije uspjela probiti do kafića u kojem se drama odvijala.

 - Izašla sam ispred kafića gdje je Vanja plakao. Rekao mi je da će mu brat umrijeti. Okrenula sam se i vidjela da na vratima kafića stoje glumci Dragan Bjelogrlić i Gordan Kičić. Istog trena izašla je i liječnica s Lavom i rekla da više nema vremena - dodaje.

 - Pitanje na čiju odgovornost će se voziti dijete u bolnicu više nije imalo smisla postavljati. Dragan je rekao: "Meni ne pada na pamet da čekam Hitnu pomoć, mi dijete gubimo." U automobil su ušli Lav, liječnica, neka žena i on - kaže Jelena sa kojom je tada ostao Kičić.

Majka Vesna, potpuno izbezumljena, već je bila kod Cvetnog trga kada su se glumčev automobil zaustavio ispred nje.

Grgur Žućko/Pixsell

- Vidjela sam svije dijete, čiju je umotanu i crvenu ruku neka nepoznata žena držala u zraku- Lav je polako padao u neku vrstu delirija. Bjelogrlić nas je vozio u Tiršovu, nas nepoznate ljude, a mi nismo bili njegova muka. Kada smo tamo stigli, izletio je iz auta, upao na šalter i rekao: "Morate odmah ovo dijete pogledati". Pogledom mi je poručio: "Ja ne znam kako više da pomognem, recite mi kako još da vam pomognem". Ne mogu to objasniti --- rekla je majka. Dodaje da su liječnici brzo reagirali.

- Lav je odmah bio u sali. Rasjekao je arteriju od lakta do šake lijeve ruke, sve do kosti. Već mu je poplavila ruka. Liječnik nam je rekao da je samo još 5 minuta prošlo, on ne bi preživio. Izgubio je previše krvi - dodala je. Dodala je kao je rana sanirana te da se liječnici nadaju da će se u potpunosti oporaviti.

 Skromni glumac cijeli situaciju samo je kratko prokomentirao.

- Reći ću samo da se to dogodilo. Smatram da bi svatko normalan postupio na isti način - rekao je

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom