Obavijesti

Show

Komentari 1

Nova godina uz koncert grupe La Troy i gosta večeri Gulianna

Nova godina uz koncert grupe La Troy i gosta večeri Gulianna
5

Veseli događaji, druženja s najmilijima, puno smijeha, pjesme i plesa uz raznovrstan program Hvaru će u posljednjim danima 2012. dati onaj pravi smisao blagdana

VIDEO

Blagdanska će se bajka u Hvaru odigrati kroz Božićni sajam, tradicionalnu regatu, organizirani ispraćaj stare godine uz koncert La Troye i Guliana, te prigodni program u Pink Champagneu. Da najsunčaniji otok živi i u zimskim danima pobrinuo se Grad Hvar, Udruženje obrtnika otoka Hvara i hvarska turistička zajednica koji su ovim blagdanima uz prekrasan vizualni ugođaj okićenog grada vratili autentične okuse i mirise.

Božićni sajam u prostoru Arsenala od 21.-30. prosinca

Upoznajte baštinu otoka, isprobajte tradicionalne likere, marmelade, slastice, pogledajte suvenire, ukrase i kupite autentične simbolične poklone. U cjelokupni program što veselijih i bogatijih blagdana otoka Hvara uključit će se i oni najmanji kod kojih je radost Božića ipak najizraženija. U dane Badnjaka i Božića obitelji će se zaustavljati na nezaobilaznom hvarskom trgu na kojem će odisati duh Božića okupljen oko jaslica postavljenih pored starog bunara, dok se budu kretali prema katedrali Sv. Stjepana.

Za sve željne zabave, pjesme i plesa vrata je tijekom blagdana otvorio ekskluzivni klub Pink Champagne

Za sve željne zabave, pjesme i plesa vrata je tijekom blagdana otvorio ekskluzivni klub Pink Champagne i pripremio prigodni program. U subotu 22.12. posjetitelje će zabavljati najbolji tamburaški sastav zagrebačkih klubova pod nazivom Prava stvar.
Zabava je zajamčena u Pink Champagneu i na dane Badnjaka i Božića uz odličan glazbeni repertoar dijelit će se i onaj duh zajedništva koji nam je svima potreban. U petak 28.12. plesat će se u ritmu zvukova Studia 54 na disko hitove 70tih i 80tih, dok je subota idealna uvertira za Novu Godinu.

U petak 28.12. otvara se i 36. Novogodišnja regata koju  tradicionalno organizira Jedriličarski klub “Zvir” i koja svake godine uz jedriličare iz cijelog svijeta u Hvar privuče i do 1000 gostiju.

Nova godina uz koncert grupe La Troy i zvijezdu večeri Gulianna

Nakon Božićnog koncerta u nedjelju u Katedrali Sv. Stjepana i zatvaranja Novogodišnje regate u ponedjeljak, uzbuđenje će doseći usijanje ispred Gradske loggije na organiziranom dočeku Nove Godine uz koncert grupe La Troya i zvijezdu večeri Gulianna.  Za sve mlade, ali i one starije koji se mlado osjećaju ispraćaj Stare Godine produžit će se u Pink Champagneu gdje će se čarolija koju ponesete s najluđe zabave u gradu s najboljom ekipom u okruženju nastaviti kroz cijelu godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti