Show

Komentari 1

Blake objavila fotku s glasanja, ali pažnju 'ukrala' njena stopala

Blake objavila fotku s glasanja, ali pažnju 'ukrala' njena stopala

Nakon što su se nizali komentari na račun nogu ispod Blakeine slike, njezin suprug Ryan objavio je sličnu fotografiju s glasanja, kojom je otkrio kako je Blake ipak bila bosa

Zvijezda serije 'Tračerica' Blake Lively (33) na društvenim mrežama objavila je kako njezin suprug, glumac Ryan Reynolds (44) prvi put glasao na izborima u Sjedinjenim Američkim Državama.

POGLEDAJTE VIDEO: Ryan Reynolds snimao u Hrvatskoj

- Bio je razumljivo preplašen. Sve se dogodilo tako brzo. Jako brzo. Plakao je. Ja sam se pravila da plačem. Onda je nazvao sve svoje prijatelje - napisala je Blake uz fotografiju te naglasila kako su glasali ranije. 

No, njihova građanska dužnost i poticanje pratitelja na izlazak na izbore 'pali' su u drugi plan. Najveću pozornost privukle su noge Blake Lively. Naime, bila je bosa pa si je nacrtala cipele.

- Pogledajte joj stopala. Nacrtala si je štikle. Tako je volim - piše u komentarima ispod fotografije koju je objavila slavna glumica.

I Ryan se javio svojim pratiteljima nakon izbora. Objavio je sličnu fotografiju sa suprugom, ali neuređenu pa se vidi kako je Blake zapravo pozirala bosa. 

- Ovo je prvi put da glasam u Americi. Želim zahvaliti svojoj supruzi Blake što je moj prvi put učinila nježnim i voljenim. Bilo je jako strašno u početku, poslije uzbudljivo, a sada sam malo umoran. Ali ponosan - napisao je Ryan. Zbog njegove objave pratitelji para dobili su potvrdu kako je Blake stvarno vješta u uređivanju fotografija te da si je zaista nacrtala cipele na zajedničkoj fotografiji. 

Najčitaniji članci