Obavijesti

Show

Komentari 54

Blam! Nije znala da noga ide kroz rupu, krivo navukla haljinu

Blam! Nije znala da noga ide kroz rupu, krivo navukla haljinu
3

Tefi Pessoa objavila je video isprike na TikTok nakon što je shvatila da je njeno odijevanje haljine bilo potpuno krivo. Nasmijala se na vlastiti račun, a viralni video je pregledan 4 milijuna puta

Zvijezda YouTubea Tefi Pessoa (31) dočekivala je i intervjuirala slavne na crvenom tepihu premijere filma 'Dina' u Londonu, a na sebi je imala dizajnersku haljinu Silvije Astore. Duga baršunasta haljina dugih rukava imala je okruglu rupu na lijevom bedru koja je influencerici otkrivala samo djelić noge. U viralnom videu je shvatila da joj je noga trebala ići kroz rupu.

- Ljudi, poludjet ću. Hvala vam na svoj podršci, ali ja sam upravo saznala da mi je noga trebala ići kroz glupu rupu - započela je Tefi video na kojem se vidi fotografija s eventa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila sam na crvenom tepihu i nisam znala. Zašto se ne znam odjenuti? Odrasla sam osoba - zapitala se Tefi.

Glumci Zendaya i Tom Holland vrućim poljupcem u autu su potvrdili šuškanja da su u vezi
Glumci Zendaya i Tom Holland vrućim poljupcem u autu su potvrdili šuškanja da su u vezi

Za haljinu od nešto više od sedam tisuća kuna Tefi je dobila same pohvale, ali je zatražila da joj se da još jedna prilika za odjenuti se kako treba.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 079965 18/10/2021
Tefi Pessoa
UK Special Screening Of Dune In London

- Kad vam kažem da bih mogla umrijeti. Naručit ću pizzu. Ispričavam se, mogu se obući sama, samo mi dajte još jednu šansu - rekla je Pessoa uz smijeh.

Tefi je intervjuirala zvijezde filma Timothéea Chalameta (25), Zendayu (25) i Jasona Momou (42), a video u kojem govori u haljini pregledan je više od 4 milijuna puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hellotefi💥 (@hellotefi)