Obavijesti

Show

Komentari 11

Blanka Vlašić je operirala nos da bolje skače u vis

Blanka Vlašić je operirala nos da bolje skače u vis
3

Zbog devijacije septuma naša najbolja atletičarka imala je teškoća s disanjem. Problem je riješio dr. Siniša Glumičić. Oporavak će trajati tjedan dana

VIDEO

Pauzu između natjecanja Blanka Vlašić (24) je iskoristila za operaciju nosa. Već je dugo zbog devijacije septuma imala poteškoća s disanjem tijekom napornih treninga i na natjecanjima. Našu najbolju skakačicu u vis u utorak je u Zagrebu operirao dr. Siniša Glumičić. Dva sata nakon operacije napustila je kliniku.
- Blanka se operirala ponajprije iz zdravstvenih razloga. Sve što vam mogu reći je da je ona dobro i da je operacija odlično prošla - rekao je dr. Glumičić te dodao da se dogovorio s obitelji Vlašić kako neće javnost davati dodatno informirati već će to učiniti oni.
- Vlašići su odlučili da nemaju što skrivati. Blanka će se idući tjedan, nakon što se do kraja oporavi, i sama obratiti medijima - rekao je dr. Siniša Glumičić.
“Obična” operacija devijacije septuma ne promijeni fizički izgled nosa, no ako je riječ o velikoj devijaciji, nos se mora korigirati.
- Blanka je operirala devijaciju zbog priprema za početak treniranja. Nekad je teško disala. Smatram da će je operacija odvesti na višu sportsku razinu - rekao je Blankin otac Joško Vlašić.

GLUMIČIĆ JE SREDIO I NIKU, ANA IŠLA U BOLNICU
Nika Fleiss (23) prije pola godine je kod dr. Glumičića korigirala uši. Ana Jelušić (21) prije pola godine u KBC-u Zagreb operirala je nos zbog devijacije septuma, koja joj je otežavala disanje, i problema sa sinusima. Imala je napadaje astme na većim visinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin