Obavijesti

Show

Komentari 52

Blizanke Olsen više ne sliče: 'Mary-Kate je stara i ispijena'

Blizanke Olsen više ne sliče: 'Mary-Kate je stara i ispijena'
12

Mary-Kate i Ashley počele su skupa glumiti u seriji 'Puna kuća' još kao bebe od šest mjeseci. Utjelovile su djevojčicu Michelle Tanner i na setu su se izmjenjivale u scenama

VIDEO

Što se dogodilo s Mary Kate, pitaju se fanovi blizanki Olsen na društvenim mrežama. Mary-Kate i Ashley Olsen (31) došle su na humanitarnu 'Met Galu' u njujorški muzej Metropolitan nakon što dugo nisu bile zajedno u javnosti. Dok su modni kritičari pohvalili vintage haljine Paco Rabanne koje su blizanke izabrale za svoju vitku figuru, drugi su se pitali što se dogodilo Mary-Kate s licem. 

The Met Gala 2018 “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”

- Izgleda ispijeno i puno starije od Ashley - komentirali su obožavatelji. Sestre Olsen nekad je bilo teško razlikovati, iako su dvojajčane blizanke, no sada ne postoji problem s time. Još od 2014. se nagađa kako je Mary-Kate bila na plastičnim operacijama koje su joj umjesto ljepote donijele neprepoznatljivo lice. No američki kirurg Dr. Rian Maercks tvrdi kako je to posljedica pušenja. 

The Met Gala 2018 “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”

- Poznato je da Mary-Kate puši, a nikotin u duhanu ubrzava starenje. Usto, to može biti i zbog loših faktora iz okoline kao što je zagađen zrak. Kako stari spustile su joj se i obrve te pojavile izraženije bore oko očiju i usta, a ima i udubine na obrazima - objasnio je kirurg. No obožavatelji i dalje ne vjeruju da se izgled Mary-Kate toliko promijenio samo zbog starenja i cigareta. 

- Tako sam tužna što je odlučila otići na plastičnu operaciju. Izgledala je lijepo, a onda se dogodila operacija - komentirali su. Neki tvrde i kako je Ashley bila na plastičnim operacijama i ubrizgavanju botoksa, pa izgleda mlađe i svježije od svoje sestre. Ipak, razlike između blizanki su bile očite još prije desetak godina kada se Mary-Kate borila s anoreksijom i otkrila da je bila na liječenju u specijaliziranoj klinici. Posljedica tog poremećaja je i ubrzano starenje. 

Mary-Kate i Ashley počele su skupa glumiti u seriji 'Puna kuća' još kao bebe od šest mjeseci. Utjelovile su djevojčicu Michelle Tanner i na setu su se izmjenjivale u scenama budući da su izgledale identično. Nakon toga su počele snimati i filmove u kojima je bilo u fokusu to što su blizanke. Neki od najpoznatijih su 'Double, Double, Toil and Trouble', 'When In Rome' i 'Passport To Paris'. 

Mary-Kate je od 2015. u braku s bankarom Olivierom Sarkozyjem (48), bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja (63). Ashley je prije nekoliko mjeseci prekinula s biznismenom Richardom Sachsom (59), a sada je u vezi s anonimnim muškarcem. Blizanke su poznate po vezama sa starijim muškarcima, a umjesto glume posvetile su se dizajnu i zajedno kreiraju svoje modne linije. 

 

#mkastyle

A post shared by MKASTYLE (@mkastyle) on

Blizanke Olsen imaju mlađe sestre, glumicu Elizabeth (29) i Taylor (22) te brata Jakea (20). 

 

VIDI OVO: Jeste li čuli najbolji cover Frankine pjesme "Crazy"?

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa!

 

POGLEDAJTE VIDEO: Kada se bakice rasplešu na plesnom podiju:

PROČITAJTE I OVO: Cijeli kafić posvećen je dreku: Poslužuju hranu u WC školjkama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'