Show

Komentari 92

Bojana Gregorić iskreno opisala borbu s korona virusom: 'Zbog kašlja nismo spavali, gušili se'

Bojana Gregorić iskreno opisala borbu s korona virusom: 'Zbog kašlja nismo spavali, gušili se'

U objavi na svome Instagram profilu glumica je iznijela svoje iskustvo s korona virusom od kojega je oboljela ona, suprug i dvoje djece. Ipak, kaže, najgore je prošao njezin sin

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) na svome Instagram profilu objavila je nesvakidašnju fotografiju toplomjera koji pokazuje temperaturu 37,6. Uz fotografiju je objasnila njezino značenje i teške trenutke koje je prolazila s obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u iskrenoj objavi glumica je s pratiteljima podijelila kroz što je nedavno prolazila, a to je bilo oboljenje od korona virusa.

- Više od 7000 zaraženih danas! Ispričat ću vam svoj “susret” s koronom nedavno. Sin se prvi zarazio, a onda smo počeli kuriti doma jedan po jedan, svi osim Enesa. Da, ja sam cijepljena dva puta, u petom mjesecu drugom dozom, no delta je neumoljiva i da kojim slučajem nisam, put kovid bolnice do kisika bio bi za mene siguran ishod - započela je glumica.

Rekla je da joj je bilo teško kroz to prolaziti i da noćima nije spavala.

- Od glavobolje, temperature, kostobolje, kašlja zbog kojeg dvije noći i dva dana nisam spavala, slabosti... sve sam prošla s mišlju: 'Kako ovo prežive ljudi koji se nisu cijepili?'. Nisam imala snage dijeliti apsolutno ništa u trenutku kada se to odvijalo, ova fotka jedini je zapis tog razdoblja - iskreno je objasnila.

Dok je bila bolesna, razmišljala je o svima onima koji se nisu cijepili.

- Danas s ovim brojkama pomišljam kako možda netko tko zazire od straha prema cjepivu ipak učini sam sebi uslugu i cijepi se, jer ova bolest je krajnje nepredvidljiva. Netko prođe da ne zna kako ju je imao, a netko baš nadrlja. Zašto se onda 'kockati'? - upitala je.

Objasnila je i da joj je kćer dobro prošla, s obzirom na to koliko je teško bilo njoj i sinu Raulu (15).

- Uglavnom, kćer kao iz 'uputstava' blaga temp i gotovo ništa, dok smo sin i ja disali kao da nam netko drži čarapu na ustima, ne možeš udahnuti koliko ti treba, a kašalj je konstanta. Nismo izgubili okus i miris, već je postao čudno metalnog osjeta. Od blage temperature do 38,7 a trese kao da je 41. Nakon 4 dana ja sam već bila bolje, dok se Raul mučio s kašljem danima, a onda antibiotik. Na pretragama nakon preboljenja pokazalo se da su moji nalazi bolji od nalaza mog sina koji ima 15.godina samo zato jer sam cijepljena! - nastavila je.

Dok su oni bolesni ležali u krevetima, neumorno im je pomagao njezin suprug Enes.

- Enes, koji je također cijepljen s 2 doze, i cijelo vrijeme je bio uz nas troje, nije obolio, cjepivo ga je zaštitilo u potpunosti! Izdržao je trčeći od jedne do druge pa treće sobe, noseći nam čajeve, juhe, inhalatore... hvala ljubavi - zahvalila se suprugu.

Osvrnula se i na to kako se svi danas osjećaju nakon što su preboljeli virus.

- Danas smo odlično, prošlo je vremena pa se organizam polako oporavio. Zahvaljujem divnim doktorima iz bolnice Merkur prof. Ingrid Prkačin, Domagoju Ivanoviću. Mojoj ORL dr. Mireli Ivanović te dr. Dinku Tonkoviću koji su bili za nas na telefonu 0-24 sa savjetima - iskreno se zahvalila.

Na kraju objave pozvala je pratitelje na odgovorno ponašanje kako bi se svi mogli ubrzo vratiti druženju.

- Za kraj, kada su u pitanju teške dijagnoze različitih bolesti, ne sumnjamo u doktore, ne gledamo na naše mirovanje kao na oduzimanje sloboda, već kao na oporavak. Vjerujmo onima s diplomom medicine molim vas kako bi se čim prije bezbrižno družili u prepunim kazalištima, koncertima i pjevali zajedno! Želim svima zdravlja i veselja - za kraj je napisala glumica.

Najčitaniji članci