Obavijesti

Show

Komentari 154

Bojana Marijani: Od početka mi nisi draga, ne shvaćam te baš

Bojana Marijani: Od početka mi nisi draga, ne shvaćam te baš
7

Bojana ne može shvatiti kako se, zbog svoje kćeri, Marijana može tako ponašati u BB kući, aludirajući na njen odnos s Nemešom. Pričale su pa je počela shvaćati

VIDEO

Napio sam se mnogo na tulumu pa me sad boli šija. Radio sam kolute. Ne sjećam se jesam li naučio nove pokrete. Pio sam rakiju sa sokom pa me prevarilo, a mislio sam da imam sve pod kontrolom, rekao je Duško u ispovjedaonici. 

George je rekao da baca udicu na Draganu te da mu je Nemeš obećao pomoći. Ona je u ispovjedaonici rekla da se jako teško prilagođava na njegove prohtjeve koji se mijenjaju iz sata u sat, ali se ne opterećuje njegovim promjenama raspoloženja. Za to vrijeme Nirmal, George i Soraja sjedili su u dvorištu i ogovarali Draganu. George je rekao da ne želi više nikad s njom razgovarati.

- Nisi ni jednom kuhala, danas ćeš prati suđe jer je Soraja sve već radila, a ti ništa. Ako ti ne odgovara, ja ću otići Bratu i reći mu da me ne slušaš, a zapamti da sam ja kapetan kuće - rekao je Nirmal Dragani kojoj se njegova ideja nije svidjela. Tvrdila je da je prala suđe cijelu noć iako je nitko nije vidio i sve je bilo prljavo kad su se ujutro probudili.

'Samo se prave da znaju šišati, a nemaju pojma'

Iako je htio da ga šiša Lester, Duška je na kraju šišala Soraja. Lijepo mu je skratila kosu, no George joj je rekao da mora završiti s mašinicom. To je i učinila i Duško je na kraju bio jako nezadovoljan.

- Ne mogu vjerovati da tako loše šišaš. I ja ću pokraj vas biti lijep; Nemoguće! Bolje bi bilo da sam se sam šišao. Ovo nikako ne izgleda - Rekao je Duško, a Soraja mu je rekla da ne glumata jer nije na modnoj pisti, već u kući Velikog Brata i da je izviđač u sklopu tjednog zadatka. Duška nisu umirile ni Sorajine ni Georgeove riječi. 

Odlučio je nositi kapu dok mu kosa ne naraste iako je nije nosio nikad u životu.

- Svi znaju, svi su pametni, a na kraju sam samo ja grozno ošišan. I sad nitko nije kriv. Svi ćete u autobus pa se pitajte - rekao je Duško stanarima.

Slomio ga razgovor s Velikim Bratom

Horvat je u ispovjedaonici rekao Velikom Bratu da je jako zabrinut za Duška jer ne želi pričati i jako je tužan. Zamolio ga je da pozove Duška u ispovjedaonicu da popričaju. Veliki Brat to je i učinio. 

- Htio sam frizuru kao Nino. Lester je Dražena lijepo ošišao, a za moju frizuru je sada kasno. Oni ne znaju, ni George ni Soraja, samo pričaju da znaju. Htio sam biti interesantan i sa svima se družiti, a za uzvrat sam dobio ovakvo razočaranje. Imam prijatelja, a nemam kosu. Nije mi uopće lijepa ova frizura. Nikad nisam bio tako ošišan - rekao je Duško i grcao od plača. 

Zahtjevao je da više ne bude u istoj kući s Georgeom, više ne želi živjeti s njim jer ga samo zaje.... Tražio je Velikog Brata da preseli ili Georgea ili njega

- Kad sam u Galibabincu gdje me nitko ne gleda idem kod frizera da me ošiša da lijepo izgledam. Tamo me nitko ne vidi pa izgledam normalno, a sad sam tu na televiziji gdje me cijeli svijet gleda i pogledaj me kakav sam - plakao je neutješni Duško.

Zaje....... otišla predaleko

Ema i Horvat pričali su o Duškovoj situaciji. Ema je konstatirala da je netko pretjerao sa zaje........ i zato je Dušku sad teško. George je otišao u šator u kojem je Duško ležao i uvjeravao ga da mu je frizura super, no Duško nije bio raspoložen za razgovor s njim. 

- Mi smo prijatelji i zato sam ja tako napravio da ti imaš super frizuru. Sad si cool i moraš biti sretan jer si ljepši nego prije - pričao je George, no njegove riječi nisu dopirale do Duška koji se jako uzrujao zbog toga što mu je kosa prekratka.

Bojana počela prihvaćati vezu Nemeša i Marijane

- Ako je nešto iz srca rađeno, onda štima, ali ako je rađeno iz drugih razloga, onda nije u redu - rekla je Bojana Marijani aludirajući pritom na njen odnos s Nemešom. 

Marijani je rekla da joj od početka nije draga i da ne može shvatiti kako se, zbog kćeri koju ima, može tako ponašati u kući.

- Mislila sam da si loš čovjek, ali kad si mi pričala o svojoj situaciji kod kuće lakše mi te pogledati u oči da mi se ne gadiš - rekla je Bojana.

'Nemešu je teško što nije s Marijanom, zato je plakao' 

Slavica je Velikom Bratu u ispovjedaonici rekla da joj se jako sviđa na otpadu, da osjeća da su se svi zbližili.

- Nemeševa reakcija na pjesmu i njegove suze bile su upućene Marijani jer mu je teško palo što nisu bili zajedno dok je svirala njegova pjesma - rekla je Slavica.

Stanari u otpadu razgovarali su o tome što misle o homoseksualcima. Nikola i Marijana nemaju ništa protiv njih, no Radašin nije Nikolu htio dirati po trbuhu kako gledatelji ne bi stekli pogrešan dojam.

- Ne, ne, ja ne pipam muške! Pa sad da te pipnem oni vani bi vikali: 'Gle! Gay, gay! i onda mi ne bi bilo dobro - rekao je Radašin.

Nikola i Radašin u ispovjedaonici su pričali kako im nedostaju djevojke. Pričali su o Dragani za koju su rekli da je jako zgodna. Zatim su otišli u kupaonicu i s kremom za depilaciju otklanjali dlake s prsiju. Nikoli je zasmetalo što je Bojana tražila da ona bude u prvom planu za Koloseum. Ne zato što ona to želi, već zato što je rekla da se prije on gurao u prvi plan. To ga je povrijedilo jer, kaže, nije tip koji se u bilo čemu nameće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.