Obavijesti

Show

Komentari 0

Bojana nakon ispadanja: Ples je izuzetno težak sport. Kliknula sam s Gogom, treniramo i dalje

Bojana nakon ispadanja: Ples je izuzetno težak sport. Kliknula sam s Gogom, treniramo i dalje
10

Ozljeda glave Bojani nije poremetila probe za 'Ples sa zvijezdama'. Sad se osjeća odlično, a plesač Gordan je hvali i kaže da su zapravo 'odnijeli zlato'

VIDEO

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) i njezin mentor Gordan Vogleš oprostili su se od showa "Ples sa zvijezdama" u nedjelju navečer. Njihov cha cha cha na pjesmu "Hajde da ludujemo" pjevačice Tajči dobio je najmanje bodova. Ipak, glumica nije razočarana što je napustila show.

POGLEDAJTE VIDEO 

VIDEO

- Jako sam ponosna na sve što smo Gordan i ja otplesali, posebno na paso doble, rumbu i valcer. Ušla sam u show sa željom da sebi dokažem koliko još mogu, i uistinu sam zahvalna Gordanu koji mi je dokazao da itekako mogu. Sretna sam i ponosna i hvala mu na tome - kaže nam Bojana. Prije devete epizode doživjela je nezgodu tijekom izvedbe predstave "Hotel Zagorje" na Međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci prilikom koje je ozlijedila glavu i završila na hitnoj u KBC-u Sušak gdje su joj sašili ranu i otpustili je na kućnu njegu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ozljeda mi nije nimalo poremetila probe za 'Ples sa zvijezdama'. Sad se osjećam odlično, odigrala sam predstavu do kraja, bio je to realno nadrealni efekt na sceni, a rana je nasreću površinska - kaže glumica.

A kako je bilo iza kulisa showa?

- Bilo je puno smijeha, druženja i zabave... Sjajni mladi ljudi. To će mi faliti, ali nadam se da ćemo se sretati, družiti se, pa i na mojim predstavama u Gavelli - kaže. A za koji par će navijati?

- Za mene su svi koji su prošli kroz show pobjednici. Svi su krenuli s nekim očekivanjima, mogućnostima, ograničenjima i savladavali ista. Upravo zato su borci i pobjednici svi redom, jer ovo je izuzetno težak sport - tvrdi Bojana. Njezine nastupe posebno su pratili suprug, glumac Enes Vejzović (44) te djeca Raul i Zoe, koji su je zezali da ih "ne osramoti" u showu.

- Oni osjećaju samo ponos, divljenje i veselje - kaže Bojana. Sad su joj nakon showa na pameti umjetničko-glumački projekti kojima se jako veseli, a ostat će i u kontaktu s Gordanom.

- Baš smo kliknuli. Gogo i ja ostajemo u treninzima, na njegovim satovima latino plesa u Fusion centru - otkriva. Par su koji je imao najviše ozljeda.

- Smatram da treba uvesti i kategoriju najboljeg plesnog para koji odradi ovaj show s ozljedama. Ha, ha, mislim da smo mi ove godine s takvim ozljedama odnijeli kući zlato! Svaka ozljeda ili bolest je donijela određenu količinu stresa i onda psiha odradi svoje. Maksimalno smo se trudili da ostanemo pozitivni kroz taj nimalo lagani proces. Evo, za potrebe istraživanja probajte samo npr. potrgati si nos i ne raditi ništa drugo. Bit će bolno i stresno, zar ne? - kaže nam Gordan. Dodaje kako s Bojanom vrijedi izreka: "Što vidiš, to i dobiješ".

Pedro skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo: 'Hvala ti što i nama olakšavaš ove nedjelje!'
Pedro skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo: 'Hvala ti što i nama olakšavaš ove nedjelje!'

- Srdačna je, jednostavna i puna topline. Tri i pol mjeseca praktički smo bili zajedno skoro svaki dan. Nisam osoba koja zna glumiti, tako da sam vrlo direktno i bez filtera bio ‘svoj’ s Bojanom. A to je dovelo do, usudim se reći, baš jednog otvorenog prijateljstva - kaže plesač Gordan. A je li razočaran ispadanjem iz showa?

- Naravno. Ne biste li i vi bili razočarani? Dobiti zvijezdu koja stvarno sa svojih 50 godina PLEŠE i onda ispadnete? Moram promijeniti taktiku mentoriranja i malo nabaciti koju kilu mišića u teretani da mogu dizati iduću zvijezdu. Ha, ha, ha...

Za koga će navijati u nastavku natjecanja? 

- Trenutno ću izabrati biti Švicarska. No, samo ću nadodati da ima jedna zvijezda koja definitivno po meni i mom stručnom sudačkom oku zaslužuje definitivno odnijeti pobjedu. Samo hoće li baš ples presuditi ili nešto drugo, ostaje nam da vidimo u finalu! Sretno svim natjecateljima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'