Obavijesti

Show

Komentari 64

Velike borbe sa stilom: Što su poznati odjenuli u modnoj areni

Velike borbe sa stilom: Što su poznati odjenuli u modnoj areni
1

Stilist i kritičar Neven Ciganović prokomentirao je modnu osviještenost naših filmskih zvijezda i zaključio da je vjerojatno bura kriva što je bilo premalo ljetnih, prpošnih haljinica

VIDEO

Službeni program Pula film festivala završio je u subotu navečer dodjelama nagrada, a bila je to prilika da se naše zvijezde pokažu u elegantnom izdanju. Modni kritičar Neven Ciganović proučio je i prokomentirao njihove odjevne kombinacije. Među odabranim laureatima i gostima festivala najviše mu se svidjela odjevna kombinacija zagrebačke glumice Tene Brankov Nemet (24).

- Kći pokojnog Crnog Džeka izabrala je lijepu koktel haljinicu, interesantnog geometrijskog kroja, koja je super istaknula njezinu figuru. Izgledala je sofisticirano, a opet pomalo seksi što nikako nije bilo naodmet u moru dosadnih kreacija - smatra Ciganović.

Poput kontrolora ZET-a

Osvrnuo se i na beogradskoga glumca Lazara Ristovskog (63) te zagrebačku prvakinju drame u HNK Kseniju Marinković (50), dobitnike Zlatne arene za film 'S one strane'.

- Očito da je hladna bura utjecala na odabir odjeće Lazara Ristovskog, koji izgleda kao da je u Arenu stigao zetovim busom i kreće u kontrolu karata. Ksenijina kombinacija bi prošla kao outfit za kino premijeru. Trebala je ipak biti maštovitija.

Zalutali češki turist

Nije mu se svidio styling redatelja Ivana Gorana Viteza.

- Izgleda kao zalutali češki turist kojemu je pobjegla grupa. Tara, koja glumi u njegovu filmu, u lepršavoj haljinici izgleda kao Dobra vila koja će mu pokazati put za Brno. Nina Violić ga je i ovaj put oduševila.

- Stvarno je zasjala u opravici i s frizurom, pa me neodoljivo podsjetila na zanosnu Marilyn Monroe. I Lana Barić zna da se za red carpet treba potruditi. Zato mi čak ni tragovi badića na njezinu dekolteu nimalo ne smetaju.

Na festivalu se izvan konkurencije prikazao i film 'Oslobođenje Skoplja' redatelja Danila Šerbedžije (45). Na filmu je okupio cijelu obitelj.

- Ako se od Johnyja Deppa ne očekuje da na takve proslave dođe u smokingu, tako se i od Rade Šerbedžije, naše glumačka institucije, očekuje da bude vjeran svojem ležernom looku. Sin Danilo pokušava pratiti očev stil, što mu moram priznati i uspijeva, ali je zato tu lijepa Lucija, koja se ipak dotjerala kako bi popravila opći dojam. Izgleda odlično u ovoj vintage kreaciji koja podsjeća na kostim iz neke predstave, ali joj jako lijepo pristaje jer je sve podigla crvenim detaljima - smatra Neven.

Kao pomoćni kontrolor

Osvrnuo se i na mladi glumački bračni par, Stjepana Perića i Jelenu Jovanovu.

- Njezina košulja-haljina je lijepa, ali mi se čini da je prejednostavna za ovako glamurozni festival. On je znao imati i boljih momenata, jer košulja i kravata bez sakoa, i to još u plavoj boji, izgleda mi kao da je došao u pomoć kolegi ‘kontroloru’ Ristovskom.

Ciganovića su više oduševile dame i njihove kombinacije, pa je tako pohvalio i dramaturginju Željku Udovičić te zagrebačku glumicu Veru Zimu.

Poput Diane Keaton

- Željka je odjenula zanimljivu crnu haljinu sličnu kimonu, u kakvoj bismo mogli zamisliti glumicu Diane Keaton. Vera je možda promašila s japankama, ali mami obitelji Kosmički ništa se ne može zamjeriti. Sanja Vejnović ga je razdragala.

- Ona je jedna od najljepših svjetskih glumica. Tako ju je prozvao ugledni američki magazin. U ovoj haljini podsjeća me na veselu Alisu u Zemlji čudesa, a vjerujem da se slično i osjećala među kolegama - zaključuje Neven.

U zemlji čudesa 

Dok su Rade i Danilo slijedili casual stil Johnnyja Deppa, glumice su plijenile pažnju kimonima, japankama, vintage odjećom ili sportskom elegancijom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija