Obavijesti

Show

Komentari 5

Borila se s Hanom za Gorana, a sad opet ljubi? 'Postoji netko tu'

Borila se s Hanom za Gorana, a sad opet ljubi? 'Postoji netko tu'
6

Moj život se od sudjelovanja u 'Gospodinu Savršenom' i nije znatno promijenio, ali promijenila sam se ja kao osoba. Svako iskustvo ostavi trag, promijeni te i pomaže u osobnom razvoju, kaže Runjanin

VIDEO

Zagrepčanka Iva Runjanin (30) u prvoj sezoni hrvatske inačice 'Gospodina Savršenog' borila se za srce Gorana Jureneca (39) s još 18 drugih djevojaka. Do posljednjeg trenutka slovila je za pobjednicu showa, no na kraju se ipak odlučio za Hanu Rodić (23). 

- Moj život se od sudjelovanja u 'Gospodinu Savršenom' i nije znatno promijenio, ali promijenila sam se ja kao osoba. Svako iskustvo ostavi trag, promijeni te i pomaže u osobnom razvoju. Tako i gledam na cijelo svoje iskustvo sudjelovanja u showu. A kad sve zbrojiš i oduzmeš, to je zapravo i najveće bogatstvo - rekla je Iva za RTL. Dodala je kako se u taj show ne bi više prijavila, jer ga je prerasla. 

POGLEDAJTE VIDEO: Iva: 'Zbor razuma nisam s Goranom'

Pokretanje videa...

01:19

Sada zna što želi, a što ne želi, jer je, tvrdi, prošla te godine. 

- To znatno usporava proces pronalaska prave osobe. Netko je u mojoj blizini, netko kome bih voljela dati šansu, ali vidjet ćemo kako će se stvari posložiti, ne volim forsirati - priznala je Runjanin. 

No, smatra da ne treba žaliti ni za čime u životu, pa tako gleda i na sudjelovanje u showu.

- Ono što radim u životu, iza toga i stojim, bilo to ispravno ili pogrešno, ali u tom se trenutku za mene činilo jedino pravilno - dodala je.

Iva Runjanin iskreno o Goranu: 'Zbog razuma nisam s njim'
Iva Runjanin iskreno o Goranu: 'Zbog razuma nisam s njim'

Nakon izlaska iz showa Iva je počela graditi karijeru u marketingu. Za sebe kaže kako je elokventna i komunikativna osoba te svoj posao obavlja sa strašću. No, pandemija korona virusa utjecala je na to polje njezinog života pa je trenutno nezaposlena. 

- Ali to sam  vrijeme iskoristila i zajedno s još tri žene osmislila predivan projekt, Electric RoadTrip Powered byWomen koji želi podići svijest o važnosti zelenih tehnologija, održivih resursa, istaknuti važnost prisutnosti žena u e-mobilty industriji te također promovirati istinsku ljubav prema inovacijama i pomicanju granica svijesti kod ljudi - zaključila je Iva. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...