Obavijesti

Show

Komentari 88

Iva Runjanin iskreno o Goranu: 'Zbog razuma nisam s njim'

Iva Runjanin iskreno o Goranu: 'Zbog razuma nisam s njim'
4

Mislim da se to dogodilo nama nakon izlaska iz showa. Nakon kratkog upoznavanja iza kamera prevladali su razum i svjesnost i shvatili smo da se naši putevi tu razilaze, objasnila je Iva Runjanin

VIDEO

Mislim da kad bi Gospodina Savršenog bilo tako lako pronaći, svi bi ga imali. U životu treba uložiti truda i osjećaja u nešto za što misliš da je u tom trenutku ispravno, kaže Iva Runjanin (29).

Zagrepčanka se krajem prošle godine “borila” za ljubav Gorana Jureneca (39). Do posljednjeg trenutka slovila je za pobjednicu showa “Gospodin savršeni”, no na kraju se ipak odlučio za Hanu Rodić (21).

- Show je ponekad od mene izvukao instiktivne osjećaje i reakcije, onako kako sam se u tom trenutku osjećala. Nisam imala vremena razmisliti što ću i kako napraviti te je ponekad teško pronaći onu zlatnu sredinu između razuma i osjećaja.

Pokretanje videa...

01:19

- Mislim da se to dogodilo nama nakon izlaska iz showa. Nakon kratkog upoznavanja iza kamera prevladali su razum i svjesnost o onome što trenutno trebamo u našim životima i shvatili smo da se naši putevi tu razilaze - rekla je Iva.

Smatra da ne treba žaliti ni za čime u životu, pa tako gleda i na sudjelovanje u showu.

- Ono što radim u životu, iza toga i stojim, bilo to ispravno ili pogrešno, ali u tom se trenutku za mene činilo jedino pravilno.

Iva je otkrila kako trenutačno kod nje na ljubavnom planu sve stagnira. Na toj je razini, kaže, puno dala u showu pa će se sad posvetiti sebi.

- Mislim da naš zadatak nije tražiti ljubav, nego studiozno proučiti sve barijere unutar sebe kako ne bismo propustili pravu ljubav kad naiđe - objasnila je Runjanin.

Nije željela komentirati zašto Goran nije izabrao baš nju. Nije željela ni previše pričati o odnosu Gospodina Savršenog i Hane.

- Nije na meni da analiziram bilo čiji odnos. Čovjek bira sam za sebe najbolje kako zna. Mislim da smo svi dovoljno odraslo donijeli svoje odluke i ja uvijek podržavam sreću - smatra Iva, koja nije naišla na negativan komentar za sudjelovanje u showu.

Uvjerena je kako će joj ovo biti sjajna i odlična godina.

- Nekako 2019. miriši na uspjeh. Kako mi je gospođa Maja u showu ‘prorekla’ - sva snaga ove godine kod mene bi trebala biti usmjerena na poslovnu razinu, dok će ljubav ipak ostati malo u sjeni.

Mnogi su na fotografijama primijetili kako “ima nove zube”.

- To me uvijek dobro nasmije. Moj je jako dobar prijatelj stomatološki tehničar te se od dana kad smo se upoznali namjerio na moju ‘zakržljalu’ dvojčicu, makar je ona nekima bila izrazito simpatična i po njoj sam bila autentična. Taj minimalni esteski zahvat stavljanja male ljuskice traje doslovno 15 minuta. Brzo i efikasno - objasnila je na kraju Iva.

Iva i Nandi u noćnom provodu: 'Blago muškarcu koji vas oženi'
Iva i Nandi u noćnom provodu: 'Blago muškarcu koji vas oženi'

NIKAD OTKRIVENE TAJNE VOJVOTKINJE: Kate Middleton slavi 37. rođendan, a ove stvari malo tko zna o njoj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu