Obavijesti

Show

Komentari 7

Boris Mirković: Lud sam za curama i brzim motorima

Boris Mirković: Lud sam za curama i brzim motorima
6

U polufinalu nastupom u emisiji “Zvijezde pjevaju” Boris Mirković (44) zaslužio je naziv favorita. Svoj rokerski imidž njeguje i u emisiji izborom pjesama

VIDEO

Klub glumaca motociklista, skraćenog naziva MUDA, osnovali su Boris, tajnik društva, Rene Bitorajac, predsjednik, Goran Navojec, Zlatan Zuhrić i Zoran Marjan, vlasnik Movie Puba. Aktivni su već dvije godine, a ne mogu se odlučiti tko ima bolji motor jer to je, kažu, kao da odlučuju tko ima bolju curu.24sata: Na koji način njegujete glas, jeste li posegnuli za nekim tajnim receptima?
Ovakav glas se ne njeguje nego troši pa dokle izdrži. Moram priznati da me mentorica Ivana Husar Mlinac (32) svaki put upjevava sat vremena i to vam je sigurno jedna tajna.
24sata: Stalno vas hvale i žiri i gledatelji, je li vam već malo neugodno od tolikih komplimenata?
Lijepo je kad te ljudi hvale i kad im se sviđa ono što radiš. Moram priznati da mi malo je neugodno kako nas hvali, pogotovo ženski dio žirija, ali mi je drago. Ne znam primati komplimente, draža mi je konstruktivna kritika.
24sata: Kakvu vrstu glazbe slušate? Imate li neku pjesmu koju bi htjeli otpjevati bez obzira na zadane žanrove u emisiji?
Slušam jazz, boogie-woogie, gospel, swing, hard rock, funk, fusion, gospel house. Zahvaljući Ivani pjevao sam pjesme koje sam htio otpjevati, no da imamo još više vremena, pjevao bi i The Cult, Whitesnake, ZZ Top, Dadu Topića i Time, Atomsko sklonište...
24sata: Kakve su reakcije okoline na nastup u showu “Zvijezde pjevaju”?
Reakcije su iznenađujuće, nisam bio svjestan da će se publici tako dopasti način na koji izvodimo pjesme koje smo odabrali, ali treba reći da iza svakog nastupa stoji mnogo rada. Drago mi je da je Ivana zadovoljna sa mnom i nadam se da je i ona profitirala uz mene. Imam čak i ponuda za profesionalnu pjevačku karijeru, ali za sada moram ostati koncentiran na emisiju i natjecanje.
24sata: Glumac u kazalištu lutaka, motociklist, pjevač. Kako spajate sve te interese i čega bi se odrekli da morate?
Najbitnije je voljeti to što radiš, sve se lako organizira jer su sve to vrlo kompatibilne aktivnosti. Velika je sreća da se ne moram odreći ničega. Da vam ilustriram, sa svojim kolegama glumcima osnovao sam motocikilstički klub Actors, nas nekoliko zajedno pjeva u Drama Gogo Swing Orkestra, to je glazbena skupina koju je osnovao Goran Navojec (39).
24sata: Imate li tremu prije nastupa u showu “Zvijezde pjevaju”?
Trema i ja smo se sprijateljili još ranih osamdesetih. Dođe prije samog nastupa, podigne adrenalin i kad krene predstava ili show, smjesti se u publiku i uživa. Poslije zajedno odemo na cugu. U kazalištu sam 35 godina, od toga 22 profesinalno, na televiziji 16 godina, tako da sam na sceni i pred kamerama opušten kao u kadi.
24sata: Koliko često imate probe i pjevate pjesmu prije emisije?
Zahtjevna mi je mentorica, ali rad se do sada isplatio. Vježbamo svaki dan barem dva sata, sat vremena upjevavanja, pa onda studiozan pristup samoj pjesmi, pa onda drilanje. Eeee, tu je najstroža, napije mi se krvi, ali ja to volim. Znao sam da ću mnogo naučiti kao glumac, jer mi i pjevači nemamo isti pristup glasu. Pjevači imaju mikrofon, a glumci ne.
24sata: Kakvu se rezultatu u emisiji nadate? Što mislite tko će vam biti najveća konkurencija?
Ušli smo u polufinale i sad bi trebalo pobijediti tu Francusku, pa onda u finalu i Brazilce i uzeti to prvo mjesto, ako već ‘vatreni’ nisu! Najveća konkurencija smo prvo mi sami sebi. Onda Tamara Loos (24) i Marko Tolja (25) pa Ana Vilenica (31) i Jacques Houdek (29).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...