Obavijesti

Show

Komentari 116

Boris Novković očekuje dijete s 25 godina mlađom: To je dar!

Boris Novković očekuje dijete s 25 godina mlađom: To je dar!
14

Par je u vezi od ovog proljeća, a zbog razlike u godinama javnost im nije predviđala svjetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine

VIDEO

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Pjevač Boris Novković (50) očekuje dijete s atraktivnom studenticom modnog dizajna Iris Volf (25). Istaknuo je kako su to oboje priželjkivali, a spol djeteta nije otkrio iako ga već znaju. 

- Istina je, Iris i ja postat ćemo roditelji. Taj najljepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski željeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo, rekao je pjevač za Večernji

Par je u vezi od ovog proljeća, a zbog razlike u godinama javnost im nije predviđala svjetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine. U početku su se pojavljivali skupa na javnim događanjima, a da su zaista u vezi, potvrdila je sama Iris na društvenim mrežama. 

- Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled - napisala je studentica. 

Boris je svojedobno rekao kako je ona ljubav njegova života i da se odlično slažu. Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom.

- Čim sam stala pred Štajdijev objektiv, sva sramežljivost pala je u zaborav - prisjetila se studentica. Dodala je da je na snimanju bila ugodna atmosfera i super ekipa. 

U siječnju ove godine, pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film 'La La Land'. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila fatalno. Početkom siječnja zaljubljeni par otputovao je u topli Dubai.

Boris je s njom prohodao samo nekoliko mjeseci nakon što se na jesen 2017. razveo od Ines Katić.

- Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem - rekao je Boris .

To mu je bio treći brak. Naime, u vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45). Vjenčali su se mladi i u braku opstali pet godina.

 Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (7) i Bona (4). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (39). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tad tvrdio da nikad nije ostavio obitelj i djecu. Nakon rođenja njegova mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili skupa, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj brinuti o zajedničkoj bebi. Novinarka i pjevač ostali su u korektnim odnosima. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

Netko je izračunao neto vrijednost kraljevske obitelji: Pojam 'suludo bogati' dobio je novi smisao!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju