Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Bornin dogovor s Ronom: Sin s ocem komunicira FaceTimeom

NEPREPOZNATLJIVA Borba s bivšim partnerom za skrbništvo nad sinom ostavila je traga na Borninu licu, koja kaže kako ju je život naučio da zavoli sebe

sudjenje_borna
Foto: Igor Soban/PIXSELL
29 komentara

Na sudu smo postigli djelomičan dogovor prema kojem će naš šestogodišnji sin razgovarati s ocem, koji trenutačno živi u SAD-u, tri puta na tjedan, i to FaceTimeom, rekla nam je Borna Kotromanić (45), ex Rajić, nakon ročišta.

S bivšim partnerom, izraelskim dizajnerom Ronom Haleom (42), bori se za skrbništvo nad njihovim sinom na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu. Na ročište su jučer oboje došli, a privremena mjera prema kojoj se odlučuje s kim će dijete živjeti još nije donesena.

Došla bez šminke i raščupana

Životna savjetnica na sud je došla ozbiljna izraza lica, bez trunke šminke. Ispred sudnice ona i bivši partner sjedili su desetak metara udaljeni jedno od drugog ne progovorivši ni riječi. Borna je sjedila s odvjetnicom čekajući da je sutkinja pozove u sudnicu. Nervozno je tipkala na mobitelu ne obraćajući pozornost na bivšeg partnera. 

sudjenje_borna | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL Novi imidž: Borna je na sud došla bez trunke šminke, a sa strane su joj provirivale sijede; donedavno je uvijek bila sređena od glave do pete

Kotromanić, koja je na sud dosad dolazila sređena od glave do pete, iznenadila je novim izgledom. Osim što je došla bez imalo šminke, nije bila ni nafrizirana. Više ni ne boji kosu, sa strane su joj provirivale sijede. Čini se da je spor, koji traje nekoliko mjeseci, ostavio traga na Borni.

- U prirodnoj sam fazi. Ne šminkam se i ne bojim kosu. To se trenutačno uklapa u imidž s kratkom muškom frizurom, koju odnedavno nosim.

Nakon ekstenzija i bojenja odgovara mi ova faza. S godinama sve više upoznajem sebe, sa svim svojim manama i vrlinama. Životni izazovi su mi najviše pomogli u tome da prihvatim i zavolim sebe - rekla nam je Borna. 

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Na sudu svjedočio i sin

Na prethodnom ročištu u studenom životna savjetnica je plakala. Dovela je sina da svjedoči, a pred zgradom suda čvrsto ga je privinula uz sebe. Nedugo nakon početka rasprave shrvana je izašla iz sudnice zajedno sa sinom ljubeći ga. Suze su tekle niz njen obraz, a sina je i dalje čvrsto grlila ne ispuštajući ga iz ruku. Prema nepravomoćnoj lanjskoj presudi pariškog suda, Hale je dobio skrbništvo nad njihovim sinom. Bivša dizajnerica istaknula je da jučerašnje ročište nema veze s tom presudom. Dodala je da je ona pokrenula pitanje privremene mjere s obzirom na to da se otac djeteta preselio iz Francuske u SAD.

Nije znala gdje joj je sin

Kotromanić je ranije rekla i da je Hale tražio alimentaciju u iznosu od 5000 eura, odnosno 37.500 kuna, na što se ona žalila. Na ročištu u rujnu optužio je bivšu partnericu da mu mjesecima nije dala da vidi sina. Bivša dizajnerica uzvratila je da ni ona nije znala gdje joj je sin dok je dijete bilo mjesec dana kod oca u Parizu. 

Naši partneri pišu
Message