Obavijesti

Show

Komentari 2

Bosanski Hamlet u 'Tajnama' postaje ljubavnik Ksenije Pajić

Bosanski Hamlet u 'Tajnama' postaje ljubavnik Ksenije Pajić
7

Uloga Brigitinog naočitog ljubavnika Roberta Tomića u seriji 'Tajne' pripala je Amaru Selimoviću, mladom i uspješnom kazališnom i filmskom glumcu iz Tuzle

VIDEO

Glumačka postava RTL-ove dramske serije „Tajne“ povećala se za još jednog člana. Jedan od najperspektivnijih mladih bosanskih glumaca, Amar Selimović, od ovog tjedna postaje ljubavnik glavnoj spletkarošici u seriji, manipulatorici Brigiti Franić. Ovog se tjedna u dramskoj seriji RTL Televizije otkrila još jedna tajna. Iznenađenje je priredila upravo zla Brigita Franić, koju tumači Ksenija Pajić, otkrivši gledateljima da ima mladog i vrlo atraktivnog – ljubavnika! 

Robert je dosad bio skriven od očiju javnosti, no s obzirom da Brigita više ne može sama spletkariti Vilin Dolom, u pomoć je pozvala mladića s mračnom prošlosti. Zbog teškog djetinjstva provedenog bez oca i majke i neprilagođenosti društvu, Robert ima potrebu sam sebi dokazivati da je drugačiji i bolji čovjek od ostalih, da je rođen s razlogom. 

Zbog toga s vremenom postaje profesionalni zavodnik, a starije i vrlo imućne žene njegova su meta jer kroz takve veze pronalazi put svog ostvarenja. Brigitin i Robertov prvi zajednički zadatak je uvjeriti Jelenu da joj je pokojni otac Josip živ. Međutim, kako će vrijeme odmicati, gledatelji će imati priliku doznati više o Brigitinom tajanstvenom ljubavniku, njegovoj prošlosti, pa čak i povezanosti s glavnim ženskim likom, Marinom!  

Uloga Brigitinog naočitog ljubavnika Roberta Tomića pripala je Amaru Selimoviću, mladom i vrlo uspješnom kazališnom i filmskom glumcu iz Tuzle, koji je u svojoj kratkoj glumačkoj karijeri nastupao u desetak kazališnih predstava i tri filma. I prije nego li je diplomirao na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, 31-godišnji Amar sudjelovao je u hvaljenim predstavama Narodnog pozorišta, East West Centra i Sarajevskog ratnog teatra u Sarajevu, dok je ulogom u „Tajnama“ prvi put zakoračio u svijet televizije. 

Uloga Hamleta u istoimenoj predstavi Williama Shakespearea je zasigurno Amarova najzapaženija uloga, za koju je, osim brojnih pohvala kolega i kritičara koji su ga prozvali „najmlađim, ali i ponajboljim bosanskim Hamletom“, osvojio i nagradu „Rejhan Demirdžić“ za najboljeg mladog glumca na Međunarodnom kazališnom festivalu MESS 2005. u Sarajevu. Amar trenutno živi na relaciji Sarajevo-Zagreb jer, uz „Tajne“, ne želi zapostaviti rad u sarajevskom kazalištu „Kamerni Teatar 55“ u kojem, kao član ansambla, ove jeseni glumi u čak četiri predstave: „Radnja na uglu“, „Šta smo učinili“, „U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce“ i „Terorizam“.

Kako se Amar snašao u ulozi Brigitinog ljubavnika, ne propustite doznati već sljedeći tjedan, u novim nastavcima dramske serije „Tajne“, u udarnom terminu od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati na RTL Televiziji.

Barbara i Brigita opljačkaju Nikolinu sobu, ukradu mu sat

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili