Obavijesti

Show

Komentari 0

Bošnjakinju na kraju filma ubije silovatelj, srpski vojnik

Bošnjakinju na kraju filma ubije silovatelj, srpski vojnik
1

DOBIT ĆE DOPUŠTENJE U redateljskom prvijencu Angeline Jolie Srbin ipak neće žrtvi odrezati dojku. Glumica će svoj film u Sarajevu početi snimati u studenom

VIDEO


Federalno ministarstvo kulture i sporta jučer je trebalo izdati dopuštenje za snimanje filma 'Untitled love story' u Bosni i Hercegovini. Angelina Jolie (35) prije nekoliko dana predala je dokumentaciju, scenarij i lokacije snimanja, koje je zatražio ministar Gavrilo Grahovac, piše Dnevni avaz. U javnost je procurio scenarij Angelinina redateljskog prvijenca, u kojem silovatelj na kraju filma ubije Bošnjakinju te priznaje da je ratni zločinac.

- Istina je da se u filmu Bošnjakinja zaljubljuje u svog silovatelja, koji je pripadnik srpske vojske. On je želi zaštititi, te je sklanja na sigurno mjesto, koje je udaljeno od ostalih zarobljenika. Donosi joj hranu i ostale potrepštine - ispričao je za Dnevni avaz izvor koji je pročitao scenarij. Dodao je kako se Srbin i Bošnjakinja strastveno zaljubljuju, ali na kraju dolazi do preokreta.

Autentičan prikaz ratnih zbivanja

- Uoči bombardiranja oboje se sklanjaju u crkvu. Oko njih ginu srpski vojnici, pa Srbin posumnja da je Bošnjakinja izdala lokaciju neprijatelju. On ju ubije i preda se stranim vojnicima te priznaje da je ratni zločinac - rekao je.

Istaknuo je da je Jolie sve autentično prikazala. Ovakvim scenarijem negiraju se dosadašnja nagađanja da će silovatelj žrtvi odrezati dojku. 

'Film nije izopačena fantazija'

Angelina je u ekskluzivnom intervjuu za USA Today demantirala da film počinje scenom silovanja.

- Film nije izopačena fantazija, ali neću uljepšavati zlo koje se zbilo - rekla je Jolie i dodala da se prva scena odvija u diskoteci prije početka rata. Dvoje zaljubljenih se zabavlja uz ples i glazbu. Glumica kaže da je to tipična ljubavna priča koju obilježavaju ratne strahote. Glavne uloge tumače Goran Kostić i Zana Marjanović, koje je Jolie prikazala kao Romea i Juliju. Za film ju je navodno inspirirala istinita priča o Admiri Ismić i Bošku Bati Brkiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško