Obavijesti

Show

Komentari 9

Bourdain je bio toliko zaljubljen da su mu se i prijatelji zabrinuli

Bourdain je bio toliko zaljubljen da su mu se i prijatelji zabrinuli
12

Bio je ludo zaljubljen u talijansku glumicu, s naglaskom na riječ 'ludo'. Mislim da nitko nije znao koliko je duboka njegova bol, rekao je izvor blizak Bourdanovoj obitelji

VIDEO

Kuhar Anthony Bourdain je prošlog tjedna preminuo u 61. godini žiovota. Njegovi bliski prijatelji otkrivaju da je slavni chef bio ludo zaljubljen u talijansku glumicu Asiu Argento (42), piše Daily Mail.

- Bio je zaljubljen poput tinejdžera. On bi baš sve bio učinio za nju. To je bilo pomalo zabrinjavajuće za njegove prijatelje - rekao je izvor blizak Bourdainu za People.

 

Pax Romana

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

- Bio je ludo zaljubljen. S naglaskom na riječ 'ludo'. Ipak, nitko od njegovih prijatelja nije znao da je suicidalan. Mislim da nitko nije znao koliko je duboka njegova bol - dodao je izvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nikad nije imao sreće u ljubavi

Za slavnim chefom su ludovale žene diljem svijeta, a on se pokušao skrasiti u dugogodišnjem braku s 22 godine mlađom ženom, trenericom borilačkih vještina Ottaviom Busiom. Par je u braku dobio i djevojčicu Arianu. Ipak, u rujnu 2016. par je objavio da se rastaje zbog nepomirljivih razlika. 

Sreću nije pronašao ni u talijanskoj glumici. Par se upoznao na snimanju Bourdainovog kulinarskog showa 2016. godine. Zajedno su surađivali na projektu i snimali epizodu u Hong Kongu. 

- Asia trenutno snima na setu, mora biti jaka i nastaviti vrijedno raditi jer to donosi njenoj djeci hranu na stol. Nikoga ne treba kriviti za ovu tragediju. Nikoga ne treba kriviti, osim stigme usamljenosti, psihičkih problema i traženja pomoći te nošenja sa slavnom i patnjom koja ona donosi - rekla je bliska prijateljica Asie Argento, koja je otkrila i da su njih dvoje bili u otvorenoj vezi.

fotolia

Bourdainova djevojka poslala službenu izjavu

- Anthony je davao cijelog sebe u svakom poslu kojeg je radio. Njegov briljantni, neustrašivi duh je inspirirao toliko ljudi, a njegova darežljivost nije imala granica. On je bio moja ljubav, moj zaštitnik, moja stijena. Slomljena sam. Moja sućut njegovoj obitelji. Molim za privatnost, kako moju, tako i njihovu - napisala je Asia u službenoj izjavi poslije Bourdainove smrti.

VIDI OVO: 8 stereotipa o djevicama u koje ne smiješ vjerovati!

S obzirom na to da njihov razvod nije finaliziran, Ottavia Busia je, kao njegova supruga i majka njegove kćeri Ariane, je ostala njegova legalna nasljednica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice