Obavijesti

Show

Komentari 44

Božić kod Hervatina: 'Partner i ja brinemo oko bolesnog oca...'

Božić kod Hervatina: 'Partner i ja brinemo oko bolesnog oca...'
3

Pula je doista zatucana sredina. Sprejom su mi šarali zidove ulaza u kojem živim, markerom ostavljali ružne poruke po staklu ulaza, zvali mi policiju, priča Nenad Hervatin nakon što je priznao da je gay

VIDEO

U 2020. godini imam samo jednu želju. Da je moj otac Josip dobro i da je ponosan na mene, priča nam Nenad Hervatin (39). Bivši televizijski voditelj blagdane provodi u društvu oca Josipa Novosela, a ovo im je prvi Božić bez majke Božiće koja je preminula prošle godine. 

- Tradicionalno, Božić je uvijek bio vrijeme kad se naša tročlana obitelj okupljala i zajedno slavila. Josip je bio zadužen za ukrašavanje bora, a mama i ja bi pekli kolače i pjevali - priča nam Nenad koji cijelo vrijeme skrbi o svojem bolesnom ocu. Upravo zbog toga, smatra kako mu je Josipu trenutno najpotrebniji mir. 

- Uz dijabetes i bubrege, te srce s oštećena oba zaliska, potpunu nepokretljivost i bolove - Josipu je sada najvažniji mir. I zato još jednom, javno molim susjede, da ako čuju buku u ulazu ne znači da se “tučemo”. I sama liječnica zna da Josipu curi vrijeme pa ga želimo provesti s osmijehom na licu- govori Nenad kojemu oko Josipa pomaže i njegov partner. 

- Moj partner je napustio svoj posao kako bi mi mogao pomoći. Puno mi to znači - govori nam bivši televizijski voditelj koji će u čast ocu promijeniti prezime. Na društvenim mrežama to je već napravio, a kako nam otkriva, predao je papire da taj postupak postane služben. 

Maltretiraju me jer sam gay i optužuju da zlostavljam oca...
Maltretiraju me jer sam gay i optužuju da zlostavljam oca...

- Iz duboke zahvalnosti i poštovanja prema čovjeku koji mi je spasio život; iz velike želje i da on ima pravog sina koji ga zove kako i zaslužuje, ali i iz zahvalnosti prema jedinim ljudima koji su s obiteljske strane odmah stali uz nas, a to je njegova obiteljska loza - Novosel, odlučio sam promijeniti prezime - priča Hervatin te dodaje kako je Josipa prije nazivao ‘tetak’, no u međuvremenu to se promijenilo. 

- Sad se zovemo samo ‘Najjači tata’ i ‘Najponosniji sin na svijetu’. Često se grlimo, govorimo si svaki dan koliko se volimo, koliko se trebamo. Mi smo najbolji prijatelji koji nemaju tajne - objašnjava Nenad koji je prvi put za 24sata progovorio o svojoj seksualnosti. Upravo se zbog toga morao suočavati s brojnim napadima i prijetnjama. 

- Pula je doista zatucana sredina. Sprejom su mi šarali zidove ulaza u kojem živim, markerom ostavljali ružne poruke po staklu ulaza, zvali mi policiju... - govori bivši sudionik Story Supernove koji za sljedeću godinu nema velike želje, osim da ocu Josipu pruži sav potreban mir. 

- Sve što sam ikad učinio u životu napravio sam zato da bih njemu i mami rekao “hvala, vrijedilo je”. I trudit ću se da je i dalje tako - zaključuje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...