Show

Komentari 121

Brad joj nije htio pustiti ruku: Zaljubljeno je gledao u Aniston

Brad joj nije htio pustiti ruku: Zaljubljeno je gledao u Aniston

Aniston se pojavila u elegantnoj bijeloj haljini, a ispod nje nije nosila grudnjak pa su joj se nazirale bradavice. Haljina je brojne podsjetila na vjenčanicu, a savršeno je naglašavala glumičinu savršenu liniju

Jennifer Aniston (50) osvojila je SAG nagradu za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji ('The Morning Show') u Los Angelesu u Kaliforniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Internetom je počela kružiti snimka kako je na dodjeli Screen Actors Guild nagrade njen bivši suprug Brad Pitt (56) gleda na televiziji. 

Nije se prestajao smijati i zaljubljeno ju je gledao. Osim toga, na crvenom tepihu su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njena ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu i nije ju htio pustiti.

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Media Center

- Način na koji Brad gleda Jennifer... Pa mislim, ono - napisao je jedan, dok je drugi fan dodao: 

- Napokon se događa. Dali su nam ono što smo tako dugo čekali. Srce mi je skoro iskočilo. 

Pojavila se u elegantnoj bijeloj haljini, a ispod nje nije nosila grudnjak pa su joj se nazirale bradavice. Haljina je brojne podsjetila na vjenčanicu, a savršeno je naglašavala glumičinu savršenu liniju.

U govoru se osvrnula na djetinjstvo kada nije imala videorekorder, ali se i zahvalila svojoj kolegici Reese Witherspoon s kojom glumi u seriji. 

POGLEDAJTE GOVOR JENNIFER ANISTON: 

- Trebalo nam je 20 godina, ali napokon smo uspjele - poručila joj je Jennifer podignuvši nagradu visoko u zraku. Pohvalila je i glumca Adama Sandlera za ulogu u filmu 'Uncut Gems'. 

- Tvoja izvedba je bila nevjerojatna i ti si prava magija, prijatelju - rekla mu je. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE' I JAVLJANJE IVANA ŠARIĆA IZ BOLNIČKOG KREVETA:

Najčitaniji članci