Show

Komentari 4

Branko Đurić prisjetio se emisije u kojoj je on ošamario voditelja i pohvalio Smitha: 'Zaslužio je!'

Branko Đurić prisjetio se emisije u kojoj je on ošamario voditelja i pohvalio Smitha: 'Zaslužio je!'

Nakon što je na 94. dodjeli Oscara u L.A.-u Will Smith ošamario glumca Chrisa Rocka, Branko Đurić s pratiteljima je podijelio video na kojemu je i on ošamario Slovenskog voditelja jer ga je provocirao tijekom emisije

Glumca Branka Đurića (59) ovogodišnja dodjela Oscara podsjetila je na gostovanje u emisiji 'Tistega lepega popodneva', kada je ošamario voditelja Lade Bizovčara. Branko je snimku incidenta podijelio s pratiteljima na Facebooku, a u opisu pohvalio glumca Willa Smitha (53), koji je na sinoćnoj ceremoniji ošamario voditelja Chrisa Rocka (57). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Slovenski voditelj, kao što se može vidjeti i na snimci, htio je isprovocirati glumca i na kraju uspio u tome. Naime, Branko se prvotno nije obazirao na njegove provokacije no, voditelj je u jednom trenutku došao pokraj glumca i nastavio s prozivkama. Đurić se ustao i ošamario ga, a voditelj se srušio na pod pa ustao i počeo vikati kako će ga tužiti. Publika u studiju glumcu je zapljeskala. 

- Ih, kad sam ja šamar'o po emisijama. Drugo vrijeme bilo. Bravo Will Smith, ovaj tvoj je stvarno zaslužio - napisao je u opisu Branko. 

Podsjetimo, Will Smith u nedjelju je, na 94. dodjeli Oscara u Los Angelesu, ustao iz gledališta i na pozornici ošamario glumca Chrisa Rocka jer se našalio na račun njegove supruge, glumice Jade Pinkett Smith (50). Rock je, naime, glumicu usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave. 

Jada inače boluje od alopecije. Nakon komentara Chrisa Rocka samo je pogledala supruga Willa, a on je, kao što smo imali prilike vidjeti, burno reagirao. 

Najčitaniji članci