Obavijesti

Show

Komentari 4

Branko Đurić prisjetio se emisije u kojoj je on ošamario voditelja i pohvalio Smitha: 'Zaslužio je!'

Branko Đurić prisjetio se emisije u kojoj je on ošamario voditelja i pohvalio Smitha: 'Zaslužio je!'
4

Nakon što je na 94. dodjeli Oscara u L.A.-u Will Smith ošamario glumca Chrisa Rocka, Branko Đurić s pratiteljima je podijelio video na kojemu je i on ošamario Slovenskog voditelja jer ga je provocirao tijekom emisije

Glumca Branka Đurića (59) ovogodišnja dodjela Oscara podsjetila je na gostovanje u emisiji 'Tistega lepega popodneva', kada je ošamario voditelja Lade Bizovčara. Branko je snimku incidenta podijelio s pratiteljima na Facebooku, a u opisu pohvalio glumca Willa Smitha (53), koji je na sinoćnoj ceremoniji ošamario voditelja Chrisa Rocka (57). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Slovenski voditelj, kao što se može vidjeti i na snimci, htio je isprovocirati glumca i na kraju uspio u tome. Naime, Branko se prvotno nije obazirao na njegove provokacije no, voditelj je u jednom trenutku došao pokraj glumca i nastavio s prozivkama. Đurić se ustao i ošamario ga, a voditelj se srušio na pod pa ustao i počeo vikati kako će ga tužiti. Publika u studiju glumcu je zapljeskala. 

Ih kad sam ja šamar'o po emisijama. Drugo vrijeeeme bilo. Bravo @willsmith ! Ovaj tvoj je stvarno zasluzio. Sta ti mislis @ladobizovicar ?

Objavljuje Branko Djuric Djuro u Ponedjeljak, 28. ožujka 2022.

- Ih, kad sam ja šamar'o po emisijama. Drugo vrijeme bilo. Bravo Will Smith, ovaj tvoj je stvarno zaslužio - napisao je u opisu Branko. 

Može li Will Smith izgubiti svoj zlatni kipić nakon incidenta? 'To je čisto nasilje van kontrole...'
Može li Will Smith izgubiti svoj zlatni kipić nakon incidenta? 'To je čisto nasilje van kontrole...'

Podsjetimo, Will Smith u nedjelju je, na 94. dodjeli Oscara u Los Angelesu, ustao iz gledališta i na pozornici ošamario glumca Chrisa Rocka jer se našalio na račun njegove supruge, glumice Jade Pinkett Smith (50). Rock je, naime, glumicu usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave. 

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Jada inače boluje od alopecije. Nakon komentara Chrisa Rocka samo je pogledala supruga Willa, a on je, kao što smo imali prilike vidjeti, burno reagirao.