Obavijesti

Show

Komentari 11

Orky: Brazilac je k nama došao na 2 dana, a ostao dvije godine

Orky: Brazilac je k nama došao na 2 dana, a ostao dvije godine
15

Pobjednik iz Bjelovara kaže da mu je dugotrajan boravak bez vanjskog svijeta prošao u veselju. Bilo je, priznaje, uspona i padova, ali smatra da je to tako i u normalnom svijetu, pa u tome ne vidi ništa strašno

VIDEO

Planiram napokon otputovati izvan Hrvatske, ići ću sa svojim prijateljem Brazilcem Viniciusom u posjet njegovoj zemlji. Trebali bismo ići u prosincu, rekao nam je Antonio Orač (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

Pobjednik 9. sezone 'Big Brothera' prošle je nedjelje osvojio 371.000 kuna. Priznao je prilikom ulaska u BB Kuću kako nikad nije putovao izvan Hrvatske, a sad to može ostvariti s prijateljem Viniciusom Munizom Ribeirom iz Brazila, kojeg je njegova obitelj udomila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zajedno će u Brazil

Svi resursi za putovanje su sad tu - materijalni, a uz prijatelja nogometaša, ima i vodiča.

- Nadam se samo da će hrana u Brazilu biti kao u kući kad smo imali ‘Tjedan putovanja’ - 'brine' se Orky. Vinicius je Oračima postao kao član obitelji. Došao je u NK Bjelovar igrati nogomet prije više od dvije godine. U početku se zbližio s Orkyjevim mlađim bratom Ivanom. On mu je bio suigrač u bjelovarskom klubu, on ga je i doveo u obiteljski dom.

Pobjedu je odnio favorit Orky: Izlazi bogatiji za 371.000 kuna
Pobjedu je odnio favorit Orky: Izlazi bogatiji za 371.000 kuna

- Pitao je mog brata može li koji dan prespavati kod nas, mi smo rekli da može, pa je kod nas na kraju ostao dvije godine - prepričao je pobjednik 'Big Brothera'.

I duljina boravka pokazuje da je Viniciusu u Bjelovaru kod Oračevih bilo dobro. Kažu da se priviknuo na hrvatski način života, a i naša kuhinja bila mu je po volji. Cijeli ga je grad dobro prihvatio, postao je 'njihov'.

Orky je s bivšim sustanarima slavio BB pobjedu na cajkama
Orky je s bivšim sustanarima slavio BB pobjedu na cajkama

- Moji roditelji ga također obožavaju, a moja braća i ja prihvatili smo ga kao člana obitelji. Odlično se slažemo i zabavljamo od prvog dana, igramo igrice, dakle sve ono što rade prijatelji. Jedino što ne izlazimo baš previše zajedno - objasnio je Orky.

Kao član obitelji je

Brazilac se u međuvremenu ipak malo osamostalio. Odselio se od Oračevih i živi u stanu, no i dalje ne može izdržati predugo bez svoje 'udomiteljske' obitelji Orač.

- Dođe naš Vinicius i dalje vrlo često, na ručak ili samo u posjet, nije da nismo u kontaktu, sve je u redu. Pa evo, Antonio i Vinicius planiraju u prosincu malo do Brazila, a nije isključeno da im se i ja pridružim. To bi bilo dobro - otkrio nam je Ivan Orač, brat Big Brother pobjednika i suigrač najpopularnijeg bjelovarskog Brazilca.

‘Nisam siguran bih li opet sudjelovao u Big Brotheru’

Ostao je Antonio do samog kraja u showu, no priznao je kako sve do posljednjeg časa nije vjerovao da može pobijediti. Nagradu, tvrdi, nije očekivao niti prije ulaska u BB, a nevjerica na licu vidjela se i nakon što je u rukama držao ček na kojem je pisao 371.000 kuna, koliko je Orky osvojio. Nije bio svjestan pobjede niti dan kasnije.

- Osjećam sreću, ali i mamurluk. Još sam pod velikim dojmom, više ću znati kad se naspavam - rekao je Orky i otkrio na što će potrošiti novac od nagrade.

- Uložit ću u uređenje kuće i svoju obitelj - rekao je. No planove bi mu mogli poremetiti prijatelji. Autobusom su u nedjelju doputovali u Zagreb i podržali ga, slavili do jutra, a najavili su i nekoliko dana slavlja i nakon što se pobjednik vrati u Bjelovar.

Slavit će se još danima

- Za to se ne treba brinuti, slavit će se ovo danima - najavio mu je mlađi brat Ivan. Priznao je Orky da su mu roditelji i psi najviše nedostajali u ovih sto dana izolacije. Planirao je i što će prvo napraviti nakon izlaska iz Big Brother kuće, no planovi su mu se malo izjalovili, morat će pričekati.

- Jako mi je nedostajala mama i prvo sam nju želio zagrliti nakon izlaska iz Kuće. No ona nije mogla doći u Zagreb dočekati me ispred Kuće, pa sad jedva čekam otići u Bjelovar i zagrliti je - rekao je Antonio.

Kaže da mu je dugotrajan boravak bez vanjskog svijeta prošao u veselju. Bilo je, priznaje, uspona i padova, ali smatra da je to tako i u normalnom svijetu, pa u tome ne vidi ništa strašno. Poželio je izaći iz kuće u 'vojnom tjednu'...

Živcirala ga je samo Lily

- U tom trenutku svi su mi išli na živce i to se samo nastavilo gomilati u ‘elitnom tjednu’. Stvar je spasio Tomo kad se vratio iz ‘tajne kuće’ - otkrio nam je Orač.

Ni sam nije siguran bi li opet ponovio ovakvu avanturu, biti u showu dugotrajno odvojen od vanjskog i stvarnog svijeta, Bilo je očito da mu u Kući najviše odgovara Tomo, pa kaže da će s njim i nadalje ostati u kontaktu, no nije jedini s kojim se planira družiti nakon izlaska iz Big Brother kuće.

 

Ljubav,sta reci ..... Sve Vas volim :* :D

A post shared by Antonio Orač (@antonio_orac) on

- Ima ih puno, naravno da ću s nekima ostati u kontaktu. Osim Tome, tu su još Bojan, Lucija, Lucian, Marin... - objasnio je Orky. Nije mu, razumljivo, uvijek sve bilo po volji u kući, pa je istaknuo što mu je najviše smetalo.

- Najviše me živcirala Lilyna ideja o stalnom čišćenju kuće - dodao je Orky.

Orky zna što će s osvojenih 371.000 kuna

'Nisam svjestan da sam pobijedio, a novac ću potrošiti na obitelj, uređenje kuće i na putovanje'

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'