Obavijesti

Show

Komentari 92

Brendon: Nemeš je egocentrik i agresivac, jako je nezanimljiv

Brendon: Nemeš je egocentrik i agresivac, jako je nezanimljiv
10

Brendon nije krio da mu se najviše ne sviđa Nemeš, kao ni Vladamir zbog čijih se riječi osjetio ugroženim i napadnutim. Nova kapetanica kuće postala je Bojana

VIDEO

Nisam htio probiti zid samo sam htio udariti u njega, rekao je Nemeš Velikom Bratu nakon što je šakom probio rupu u zidu.

Vladimir je Brendonu rekao kako se hvali da je proputovao pola svijeta, a kako ipak ne zna što je to Unicef. 

- Ne osjećam se ugroženim od tebe, različiti smo i imamo različite energije. Najbolje je kada ti netko nešto kaže u lice - rekao mu je Brendon.

Zaključio je da voli zdravu konkurenciju te da njega ne smatra svojom konkurencijom. 

- Ja sam ateist, ali poštujem sve religije. Moj pogled na svijet je iz naučne perspektive, vjerujem u sebe. Volim zdravu konkurenciju, a ti mi nisi konkurencija- rekao je Brendon. Vladimir mu je nakon toga rekao da on ustvari nimalo ne vjeruje u sebe iako misli suprotno.

Antonija: Ne postoji žena koja meni može konkurirati

Dušku je Veliki Brat rekao da zbog otrovne strijele mora šutjeti još jedan dan te da će nakon toga moći pjevati. Jazbinu je napustio Radašin nakon što je Bojana uspješno izvršila zadatak koji joj je Žena lavica zadala.

Marijana je  Lesteru i Bojani rekla da joj se ne sviđa Antonija. Nešto kasnije Antonija je tijekom čavrljanja s ostalim ukućanima zaključila da ne postoji nijedna žena koja joj može konkurirati.

'Mama mi je rekla da si ti cura za mene'

Brendon je u ispovjedaonici rekao da ga je Vladimir napao zbog čega se osjeća ugroženo.

- Oprosti, ali nismo toliko dobri - rekla je Bojana Vladimiru nakon što ju je uhvatio i sjeo kraj nje. Rekao je da mu je mama prije ulaska rekla da je ona prava cura za njega.

Nakon toga stanarke su dobile zadatak da mogu osloboditi još dva muškarca iz jazbine. Ema je vozila i tražila ključeve dok je Marijana skidala lokote i govorila joj gdje su skriveni. Iz jazbine su ih cijelo vrijeme gledali putem ekrana. Uspješno su izvršile zadatak i za svoje sluge odabrale Duška i Nikolu. 

'Nemeš razbija po kući jer ne poštuje Velikog Brata'

Marijana je Brendonu rekla da joj se ne sviđa Vladimir te da ne misli da svakoga u kući mora poštovati.

- Meni njegovi stavovi nisu loši toliko, ali pretjeruje. Moguće da su to kompleksi - rekao je Brendon Marijani komentirajući Vladimira, a ona se složila s njim.

Bojana se porječkala s Vladimirom nakon što je zaključio da Nemeš razbija po kući jer ne poštuje Velikog Brata. 

- Mi ovdje svi ne poštujemo jedni druge - rekla je ljutito Bojana. 

'Takve ljude ne primjećujem'

Duško i Nikola su se vratili u kuću, a stanari su ih primili s oduševljenjem.

- Realno gledajući ne bih se družio s većinom ukućana, ali sada sam otkrio neke stvari. Nemeša ne poznajem, ali nije mi se dopao. Zaključio sam da je egocentrik, agresivac. Vidim da su drugi ukućani pod njegovim utjecajem - rekao je Brendon. Dodao je da mu je Nemeš nezanimljiv i da takve ljude ne primjećuje. 

Soraja je Horvatu peglala kosu, a za to vrijeme su pričali o tome kako je Vladimir sinoć izbacio Antoniju iz kreveta.

Bojana je nova kapetanica kuće

Veliki Brat im je dao novi zadatak kako bi izabrali novog kapetana kuće. Trebali su glasovati tko je veći egocentrik, Brendon ili Nemeš. Nakon što su igru napustili Duško i Radašin glasovali su tko je veći natjecatelj u kući, Antonija ili Vladimir. Većina se složila da je to Vladimir, a Ema je nakon toga napustila igru i otišla u dnevnu sobu. Nakon toga su birali tko je veći zavodnik, Lester ili Nikola, a većina je zaključila da je to Nikola. U finalu su ostali Bojana, Marijana i Lester, a nova kapetanica kuće postala je Bojana nakon što je ponudila najbolji odgovor na pitanje koji je najveći broj godina stanara u kući.

- U kući najviše vjerujem Dušku. Novi ukućani su mi čudni, situacija se nije još ustalila, sve je čudno. Super mi je što bi novi par u kući mogli postati Bojana i Vladimir. Mislim da voli Crnogorce i čini mi se zadovoljnija- rekao je Horvat Velikom Bratu.

Nikola i Brendon su pričali u dvorištu, Nikola mu je rekao da je on čudo, a Brendon kako se on njemu čini cool.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega