Show

Komentari 32

Brenina snaha i posinak postali roditelji: 'Stigao je Aleksandar'

Brenina snaha i posinak postali roditelji: 'Stigao je Aleksandar'

Prošle godine se Aleksandra udala za Breninog posinka Filipa, a na raskošnoj svadbi bilo je 900 gostiju. Sa suprugom je kupila vilu u elitnom dijelu Beograda za 500 tisuća eura

Aleksandra Prijović (23), supruga Breninog posinka Filipa Živojinovića, rodila je sina, prenosi Kurir. Par mu je odlučio dati ime Aleksandar

Kako pišu srpski mediji, majka i dijete osjećaju se odlično. Aleksandra je rodila u privatnoj bolnici u Beogradu, iako se premišljala da porod bude u Americi. 

Folk pjevačici će oko djeteta pomoći njezina majka, Filipova majka, ali i Lepa Brena (58). Obitelji već pristižu čestitke, pogotovo Aleksandrovom djedu Bobi Živojinoviću (55). 

Aleksandra je do prije nekoliko godina živjela u Hrvatskoj. Rodila se u Belom Manastiru, a roditelji su joj se rastali kada je imala tri godine pa je ona ostala tamo živjeti s majkom. Pričala je kako joj je bilo teško jer je dio praznika provodila s majkom, a dio s ocem u Srbiji. 

Odmalena je voljela pjevati, a već s 14 godina počela je nastupati po svadbama pa se prijavila za show 'Zvezde granda'. Ipak, to nije prošlo u najboljem redu.

- Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga. To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu - rekla je Aleksandra koja se naposljetku preselila u Srbiju. 

Prošle godine udala se za Breninog posinka Filipa, a na raskošnoj svadbi bilo je 900 gostiju. Sa suprugom je kupila vilu u elitnom dijelu Beograda za 500 tisuća eura.

JAVNOST U ŠOKU: Zašto kraljevska obitelj izbjegava i izolira Meghan i Harryja?

Najčitaniji članci