Show

Komentari 53

Breskvica i Voyage prekinuli su prije Nove godine. Rezervirali luksuzni hotel, a nisu se pojavili

Breskvica i Voyage prekinuli su prije Nove godine. Rezervirali luksuzni hotel, a nisu se pojavili

Nisu se pojavili u hotelu, a tada su već krenula 'šuškanja' o prekidu. Dobro su skrivali nesuglasice u vezi jer su mislili da će uspjeti riješiti sve probleme, rekao je izvor

Glazbene teen zvijezde Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović javnosti poznatiji kao Voyage i Breskvica navodno su prekinuli, a brojni tinejdžeri diljem regije sada tuguju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

No sada su 'isplivali' detalji prekida, a kako srpski mediji prenose, Voyage i Breskvica točku na svoj odnos stavili su nekoliko dana prije dočeka Nove godine. Izvor blizak bivšem paru otkrio je kako su zajedno trebali proslaviti 'najluđu noć u godini', ali do toga ipak nije došlo. 

- Trebali su dočekati Novu godinu u jednom poznatom hotelu u Beogradu. Rezervirali su najluksuzniju sobu koju su dobili po nešto nižoj cijeni. Ipak, u posljednjoj 'sekundi' su otkazali rezervaciju - rekao je izvor za Blic i dodao: 

- Tada se već znalo da je između njih nastao kaos. Nisu se pojavili u hotelu pa su krenula 'šuškanja' o prekidu. Dobro su skrivali nesuglasice u vezi jer su mislili da će uspjeti riješiti sve probleme - rekao je za kraj. 

Glazbenici se još uvijek nisu oglasili povodom prekida veze, ali su izbrisali sve zajedničke fotografije, što je brojnim fanovima bio znak da se nešto čudno događa. 

Najčitaniji članci