Show

Komentari 18

Brine se za budućnost: Meghan je potpisala ugovor za Disney

Brine se za budućnost: Meghan je potpisala ugovor za Disney

Iako londonski Times nije otkrio za što će Meghan Makle dati svoj glas, objavio je da će Disney zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) šokirali su svijet kad su 8. siječnja otkrili da se povlače s kraljevskih dužnosti.

Supružnici kao razlog odlaska navode to što žele provodili više vremena u Sjevernoj Americi i postati financijski neovisni. Vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskog princa Harryja, Meghan, brzo se je snašla.

Boston Red Sox v New York Yankees - MLB London Series - Match One - London Series

Naime, pristala je snimiti svoj glas za Disney, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, objavio je londonski Times. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako nije otkrio za što će Meghan dati svoj glas, objavio je da će Disney zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi Elephants Without Borders. Times nije naveo izvor informacije, a Disney i Meghanina glasnogovornica nisu još komentirali napis. 

Meghan je ranije bila glumica te je dobro zarađivala prije nego je postala član kraljevske obitelji. U svijetu Hollywooda mnoge nagrade su i novčanih vrijednosti, a stranica Knownetworth.com izvještava kako je Meghan tako zaradila još 80 tisuća dolara godišnje, odnosno nešto više od pola milijuna kuna.

Stranica celebritynetworth.com ističe kako bogatstvo Meghan Markle trenutačno iznosi pet milijuna dolara, to jest oko 33 milijuna kuna. Ipak, kada se to sve zbroji, radi se o 'sići' naspram bogatstva princa Harryja koje se procjenjuje na 40 milijuna dolara, što je oko 270 milijuna kuna. Njih dvoje će tako kraljevsku obitelj napustiti s oko 300 milijuna kuna na računu.

Podjsetimo, Princ Charles (71) otkrio je kako će prekinuti financiranje Harryja ako se on i Meghan potpuno odmaknu od kraljevske obitelji. Princ od Walesa jasno je dao do znanja da će svaki dogovor oko novca ovisiti o detaljima njihove buduće uloge. Otac i sin navodno su u pregovaračkim razgovorima od Božića, objavio je ured. I Kraljicu Elizabetu II. (93) vijest je iznenadila. 

Royal baby

Kraljica je tako jasno dala do znanja Meghan i Harryju da imaju vremena do utorka donijeti konačnu odluku - povlače li se s dužnosti ili ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci