Obavijesti

Show

Komentari 10

Britanska glumica priznala je silovanje, a policija ju ušutkala

Britanska glumica priznala je silovanje, a policija ju ušutkala
8

Lailu je seksualno napao muškarac kojeg je poznavala, ali nije to htjela nikome reći. Kako kaže, ohrabrujuće je što je Bill Cosby završio iza rešetaka zbog seksualnih napada

VIDEO

Glumica Laila Rouass (47) jednom je bila žrtva silovanja, ali ju je policija, kako tvrdi, savjetovala da odustane od navoda jer najvjerojatnije neće doći do osude. 

Lailu je seksualno napao muškarac kojeg je poznavala, ali nije to htjela nikome reći. Kada je napokon skupila hrabrosti i ispričala policiji što joj se dogodilo, 'ušutkali' su je. 

- Prolila sam toliko suza - na društvenoj je mreži napisala glumica koja je poznata po seriji 'Žene nogometaša'. Kako kaže, ohrabrujuće je što je Bill Cosby (81) završio iza rešetaka zbog seksualnih napada. Britanka je zaručena za igrača snookera, Ronnieja O'Sullivana (42), a u vezi su od 2012. 

The National Lottery Awards 2011 - London

Podsjetimo, glumac poznat po seriji 'The Cosby Show' je drogirao i silovao trenericu košarke na sveučilištu Temple Andreu Constand. Zbog toga je dobio tri do deset godina kazne u državnom zatvoru u Pennsylvaniji. 

Sudac Steven O'Neill mu je odbio jamčevinu i kategorizirao ga je kao 'nasilnog seksualnog predatora'. Cosby će redovito morati ići na savjetovanja do kraja života i bit će u registru seksualnih prekršitelja.

Actor and comedian Bill Cosby arrives at the Montgomery County Courthouse for sentencing in his sexual assault trial in Norristown

Tri točke optužnice po kojima je proglašen krivim su penetracija bez dopuštenja, penetracija dok je osoba u nesvijesti i penetracija nakon davanja lijekova.

Cosbyja je do sada za seksualno zlostavljanje optužilo preko 60 žena koje je drogirao, a potom silovao. Najprije je negirao tvrdnje, a prošle godine je priznao kako je često djevojkama davao određene opijate kako bi se 'opustile prije seksa'.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'
ODLIČNA FIGURA

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'

Glazbenica i poduzetnica kaže kako se ne misli natjecati s mlađim ženama, ali pazi na svoje zdravlje i figuru. Na svoju posljednju fotku dobila je hrpu pozitivnih komentara

Evo kako se plesao 'Rim Tim Tagi Dim' u austrijskom showu
DRUŠTVENE MREŽE 'GORE'

Evo kako se plesao 'Rim Tim Tagi Dim' u austrijskom showu

Austrijski show 'Velika šansa' odlučio je započeti pjesmom našeg Baby Lasagne, koja je odnijela drugo mjesto na Eurosongu
Gledatelji 'Večere za 5' su ljuti! 'Napuhanko Adrian ne zaslužuje 10, Josipa treba diskvalificirati!'
NIŽU SE KRITIKE

Gledatelji 'Večere za 5' su ljuti! 'Napuhanko Adrian ne zaslužuje 10, Josipa treba diskvalificirati!'

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, neki bi voljeli da Josip snosi posljedice jer se nije pojavio na Adrijanovoj večeri