Show

Komentari 4

Britney je nakon 13 godina opet slobodna: 'Najbolji dan ikad'

Britney je nakon 13 godina opet slobodna: 'Najbolji dan ikad'

Skrbništvo je uspostavio i nadzirao njezin otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni

Sutkinja iz Los Angelesa u petak je okončala skrbništvo koje je 13 godina kontroliralo život pop zvijezde Britney Spears.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Danas je prekinuto skrbništvo nad osobom i imovinom Britney Jean Spears - rekla je sutkinja Brenda Penny nakon ročišta.

Dodala je kako će sadašnji skrbnik nastaviti raditi na rješavanju tekućih financijskih problema u slučaju.

39-godišnja pjevačica molila je sud da raskine pravni aranžman koji je od 2008. godine regulirao njezin osobni život i imovinu vrijednu 60 milijuna dolara. Nije bila na ročištu u petak u Los Angelesu.

Obožavatelji su se ispred suda veselili zbog ove odluke te su otpjevali njezin hit "Stronger".

Skrbništvo je uspostavio i nadzirao njezin otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni.

Otkako je u lipnju u emotivnom svjedočenju otkrila privatne muke kroz koje je godinama prolazila, Spears je dobila veliku podršku javnosti te je angažirala novog odvjetnika koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. U lipnju je na sudu izjavila da je traumatizirana i da želi svoj "život natrag" što je prije moguće.

Nitko od uključenih u skrbništvo u petak se nije usprotivio zahtjevu za njegovo okončanje.

Ključno pitanje u petak bilo je hoće li sutkinja Penny zatražiti od Spears da se podvrgne procjeni mentalnog zdravlja, što je korak koji se često poduzima prije okončanja skrbništva, ali to nije učinila. 

Interes za slučaj u posljednjih godinu dana potaknuli su dokumentarni filmovi i pokret #FreeBritney koji su pokrenuli obožavatelji koji propituju zašto pjevačica živi pod ograničenjima dok uspješno nastupa diljem svijeta i zarađuje milijune dolara.

FILE PHOTO: Premiere of "Once Upon a Time In Hollywood" in Los Angeles

Spears je u petak izjavila kako je ovo njezin "najbolji dan ikad".

- Bože, toliko volim svoje obožavatelje da je to ludo! Mislim da ću plakati ostatak dana! Najbolji dan ikad. Slava Gospodinu. Mogu li dobiti amen - napisala je na svom Instagramu uz hashtag #FreedBritney.

Najčitaniji članci