Show

Komentari 0

Britney pokazala novu prinovu u obitelji i zbunila obožavatelje: 'Je li dječak ili je djevojčica?'

Britney pokazala novu prinovu u obitelji i zbunila obožavatelje: 'Je li dječak ili je djevojčica?'

Nakon što se riješila skrbništva, Britney uživa zajedno sa zaručnikom Samom Asgharijem. Novom objavom obožavatelji se pitaju pripremaju li se oni to za dijete

Pop Princeza Britney Spears (40) u utorak je objavila video na Instagramu na kojem je okrenuta leđima prema kameri kako drži bebu i hrani je bočicom. “Nova prinova u obitelji”, napisala je u opisu. "Pogodite je li dječak ili djevojčica", dodala je, označivši i zahvalivši se svom zaručniku Samu Asghariju (27), prenosi Hollywoodlife.

A obožavatelji se pitaju je su li Britney i Sam spremni za svoje prvo zajedničko dijete ili možda jednostavno dovode samo krznenu bebu u svoju malu obitelj?

Britney već ima sinove Jaydena Jamesa (14) i Seana Prestona (15) s bivšim suprugom Kevinom Federlineom (43). Nedavno Spears je podijelila dirljivu crno-bijelu fotografiju dječjih i odraslih stopala na svom Instagramu s opisom “Razmišljam o još jednoj bebi!!!”

Pjevačica je jasno dala do znanja da želi još jedno dijete, ali joj se ta želja nije mogla ostvariti zbog striktnog ugovora o skrbništvu u kojem je njezin glavni skrbnik bio njen otac Jamie Spears (68) i time kontrolirao svaki aspekt njenog života.

- Trenutno imam spiralu u tijelu koja mi ne dozvoljava da imam dijete i moji skrbnici mi ne daju da odem liječniku da je izvadim -  izjavila je na sudu 23. lipnja.

Srećom za Britney njenoj 13 godina dugoj noćnoj mori došao je kraj kada je poništen ugovor o skrbništvu dajući joj konačno mogućnost da ima djecu koju mnogo želi.

Nakon te revolucionarne odluke države Kalifornije, Britney i Sam bi mogli biti spremni na svoje prvo dijete .

Najčitaniji članci