Show

Komentari 0

Britney se pomirila s majkom: 'Pojavila se na mojim vratima'

Britney se pomirila s majkom: 'Pojavila se na mojim vratima'

Uvijek će postojati stvari koje će se morati riješiti s obitelji, ali vrijeme liječi sve rane, poručila je Spears svojim pratiteljima

Prije nekoliko dana krenula su šuškanja da se Britney Spears (41) pomirila s majkom Lynne Spears (68), koja je u srijedu posjetila dom pjevačice. Sada se Britney oglasila povodom cijele situacije te otkrila da su počele ponovno graditi svoj odnos.

Britney je na Instagramu podijelila fotografiju iz djetinjstva i pratiteljima poručila što se dogodilo između nje i majke.

- Moja draga mama se pojavila na mojim vratima jučer, nakon tri godine. Prošlo je toliko vremena - započela je pa dodala:

- Uvijek će postojati stvari koje će se morati riješiti s obitelji, ali vrijeme liječi sve rane. Nakon što sam progovorila o onome što sam držala u sebi izrazito dugo, osjećam se blagoslovljeno što smo pokušale popraviti situaciju. Volim te.

Pjevačica je otkrila i da je izrazito zahvalna što napokon može popiti kavu s majkom, nakon 14 godina, a pozvala ju je i da odu u kupovinu.

Kako je pisao Page Six, Lynne je kod Britney bila otprilike 30 minuta, a s njima se družio i Sam Asghari, Britneyin suprug.

330803649

POGLEDAJTE REAKCIJU MARCA I PAULE NA NASTUPE U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA':