Show

Komentari 0

Britney Spears i Backstreet Boys objavili su zajedničku pjesmu

Britney Spears i Backstreet Boys objavili su zajedničku pjesmu

Deveti po redu studijski uradak za Britney uz dodatnu pjesmu "Matches" s boy bendom, uključuje "Swimming in the Stars", još jedan singl koji je pop pjevačica snimila prije više godina i objavila 2. prosinca.

Pop pjevačica Britney Spears možda se suzdržava od nastupa uživo u znak prosvjeda zbog uloge njezina oca kao skrbnika, no to je nije zaustavilo u objavljivanju nove pjesme s Backstreet Boysima. Objavljen u četvrtak navečer, novi singl "Matches" udružuje pop pjevačicu s kolegama iz kasnih 90-ih, pop idolima Backstreet Boysima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kakav SJAJAN dan ... tražili smo suradnju poput ove tijekom posljednjih 20 godina i danas je taj dan!!" - napisali su Backstreet Boysi na Twitteru. 

"Glory Deluxe", koji je objavljen u petak, drugo je izdanje albuma Spears iz 2016., njezin deveti po redu studijski uradak. Uz dodatnu pjesmu "Matches", uključuje "Swimming in the Stars", još jedan singl koji je pop pjevačica snimila prije više godina i objavila 2. prosinca.

Teška je godina za Spears, čiju je bitku za uklanjanje oca kao skrbnika njezina imanja - posao koji je obavljao od njezina sloma 2008. - pojačao pokret #FreeBritney na društvenim mrežama. Jamie Spears je zbog zdravstvenih problema odustao od toga da joj bude skrbnik u rujnu 2019., a zamijenila ga je privremena skrbnica Jodi Montgomery.

- Moja klijentica obavijestila me je da se boji svog oca. Neće nastupati sve dok je njezin otac zadužen za njezinu karijeru - rekao je odvjetnik Britney Spears Samuel D. Ingham III u studenom tijekom saslušanja provedenog putem telefona i video konferencije.

Najčitaniji članci