Obavijesti

Show

Komentari 5

Britney Spears i dečko Asghari uživaju u romantičnoj vožnji...

Britney Spears i dečko Asghari uživaju u romantičnoj vožnji...
14

Sam, molim te čuvaj Britney, napisao je jedan obožavatelj ispod fotografije na kojoj Britney Spears i Sam Asghari poziraju na biciklima pokraj jezera, u parku

VIDEO

Pjevačica Britney Spears (37) i dečko Sam Asghari (25) otišli su na romantični izlet. Vozili su bicikle u parku, a kasnije nastavili flertovanje na društvenim mrežama. Britney se u posljednje vrijeme odmara od glazbe i brine o svom mentalnom zdravlju. Otkako je posljednji put izašla iz psihijatrijske ustanove, dečko joj pruža ogromnu podršku i svakodnevno provodi vrijeme s njom. Uvjerava obožavatelje kako se pjevačica dobro oporavlja i ponosno ističe njezinu snagu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Britney je odlučila romantični trenutak podijeliti sa fanovima na Instagramu pa je objavila fotku s izleta.

- Blagoslovljena sam onim što imam blizu sebe. Nabavila sam si novu biciklu i osjećam se kao u raju - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj ona i Sam poziraju na biciklima pokraj jezera. 

Asghari je odmah požurio komentirati objavu.

- Da li misliš na jezero ili na tog gospodina pokraj tebe - pitao je Sam djevojku. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Britney Spears is seen leaving The Montage hotel in Beverly Hills after a day of indulgences

Ovom fotkom, kao i svim ostalima koje Britney objavi na Instagramu, dobila je mnoštvo pozitivnih komentara i lijepih želja, a jedan obožavatelj je nešto i zamolio Asgharija. 

- Sam, molim te čuvaj Britney - poručio mu je.

Sam i Britney su u vezi od 2017. otkako su se upoznali na snimaju spota, a njihov odnos otada postaje sve jači. 

- Sjajno je za Spears da provodi vrijeme sa Samom. On je sjajan dečko i vrlo zaštitnički nastrojen prema njoj - rekao je izvor blizak paru za strane medije. A fanovi su presretni što je pop pjevačica sretna, pogotovo zato što prolazi kroz težak životni period.

Nakon posljednjeg boravka u psihijatrijskoj instituciji Britney se udružila s majkom Lyanne kako bi preuzela kontrolu nad svojim životom od oca. Vjeruje da će joj majka biti popustljivija i da bi pod njezinom skrbi mogla normalnije živjeti.

MTV Video Music Awards 2016 - Show - New York

Podsjetimo, pjevačica je u zadnjih nekoliko godina u medijima češće zbog svog zdravstvenog stanja, nego uspjeha u karijeri. Liječnici su joj još 2007. dijagnosticirali bipolarni poremećaj, potom je završila u psihijatrijskoj bolnici, a iz kuće su je tada izveli vezanu. Nakon što je imala živčani slom, njezin je otac zatražio od suda da se oformi tim liječnika i odvjetnika koji će s njim na čelu brinuti o Britney i o njezinoj imovini.

U posljednje vrijeme šuška se da se Britney povlači u mirovinu, a te glasine je potvrdio i njezin menadžer Larry Rudolph (55).

Britney napali da joj drugi vode društvene mreže: 'Griješite...'
Britney napali da joj drugi vode društvene mreže: 'Griješite...'

Nedavno je i Daily Mail objavio rukom pisano pismo, koje je navodno napisala Britney u trećem licu i dala ga nekome iz svog tima između 2009. i 2010. U njemu je pjevačica napisala kako su joj smjestili i lagali joj te je stalno držali pod kontrolom raznim prijetnjama pa i onima da će joj uzeti djecu, što su na kraju i napravili.

TUŽNA PRIČA DJEVOJKE IZ SLAVONIJE: Sa 18 godina imala je moždani udar, a godinu dana kasnije još jedan teži

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin