Show

Komentari 4

Britney Spears je trudna: Trbuh raste, nadam se da nisu blizanci

Britney Spears je trudna: Trbuh raste, nadam se da nisu blizanci

Ako je itko zaslužio biti sretan nakon toliko godina maltretiranja i tuge, onda si to zasigurno ti. Uživaj u trudnoći, pišu joj pratitelji

Napravila sam test za trudnoću... I... Dobit ću bebu, napisala je Britney Spears (40) na Instagramu. Pop zvijezda očekuje prvo dijete sa zaručnikom Samom Asgharijem. Primijetila je da se počela debljati, a sad zna i razlog. Pjevačica već ima dvoje djece, Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15) i to iz braka s Kevinom Federlineom

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako je ispričala, neće baš izlaziti jer želi izbjegavati fotoreportere koji bi je mogli uslikati. Prisjetila se prošlih trudnoća i neugodnih situacija. 

- Teško je jer sam imala perinatalnu depresiju kad sam bila trudna (op.a. skupni termin za prenatalnu depresiju, prije rođenja djeteta i postporođajnu depresiju, nakon rođenja djeteta). Moram reći da je to bilo apsolutni užas - pojasnila je pa dodala: 

- Žene o tome tada nisu razmišljale. Neki su smatrali opasnim da se žene na to žale, a trudne su. Ali sada žene o tome pričaju. Hvala Isusu da tu bol ne moramo čuvati kao tajnu. 

U komentarima su pratitelji zaželjeli sve najbolje trudnici. 

- Napokon, želim ti svu sreću svijeta - pišu joj. 

Najčitaniji članci