Show

Komentari 17

Britney Spears odlazi u penziju? Menadžer je prekinuo suradnju

Britney Spears odlazi u penziju? Menadžer je prekinuo suradnju

Pjevačica je s menadžerom surađivala 25 godina, a on je naveo da nije imao utjecaja oko njenog skrbništva. U tome je i dalje najveći angažman imao njen otac Jamie Spears

Britney Spears (39) bi prema pisanju Telegrapha mogla prekinuti glazbenu karijeru i umiroviti se. Njen dugogodišnji menadžer Larry Rudolph nakon tog saznanja odlučio je prekinuti suradnju s glazbenicom i u pismu ocu Jamieju Spearsu je napisao da njegove usluge 'više nisu potrebne'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rudolph je surađivao s Britney preko 25 godina, a u pismu je napisao da on sam nikad nije bio dio njenog skrbništva.

Podsjećamo, Britney se nalazi pod skrbništvom otkad je 2008. imala problema s mentalnim zdravljem. Tada je svu brigu o financijama i osobnim potrebama preuzeo njen otac, Jamie Spears.

Od kraja prošle godine, pokrenula je sudski proces o raskidu skrbništva, a nedavno je izjavila da je odnos između s ocem bio traumatičan i nasilan te da želi život nazad.

Međutim sutkinja Brenda Penny, koja je bila odgovorna zacijeli slučaj pred Višim sudom u Los Angelesu, u prošli tjedan je potpisala presudu kojom je Jamie Spears, otac Britney, službeni skrbnik i ima kontrolu nad njezinim životom. 

Najčitaniji članci