Show

Komentari 3

Sestra Britney Spears i njezina djeca dobivaju prijetnje smrću nakon svjedočenja pjevačice

Sestra Britney Spears i njezina djeca dobivaju prijetnje smrću nakon svjedočenja pjevačice

'Poštujem svačije pravo na izražavanje. Ali možemo li prestati s prijetnjama smrću, a pogotovo prema djeci'

Jamie Lynn Spears (30), mlađa sestra Britney Spears (39), na društvenim mrežama objavila je poruku i dala do znanja kako njoj i njezinoj djeci, nakon sestrinog svjedočenja prijete smrću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, sestra poznate pjevačice, na Instagram Storyju porukom je zamolila sve one koji prijete smrću njoj i njezinoj djeci da prestanu. 

- Bok, poštujem svačije pravo na izražavanje. Ali možemo li prestati s prijetnjama smrću, a pogotovo prema djeci- napisala je u objavi majka dvije djevojčice. Starija kći Maddie ima 13 godina, a mlađa Ivey samo tri.

Mirror piše kako je do nemilog događaja i  poruka koje prima Jamie Lynn došlo nakon što je Britney izjavila kako je htjela tužiti cijelu svoju obitelj te se izjasnila pred sudom kako želi da njezin otac, Jamie Spears prestane biti njezin skrbnik. Mnogi su prozivali sestru pjevačice da je profitirala od Britneyinog bogatstva.

Prisjetimo se, Jamie Lynn Spears, nedavno je na društvenim mrežama progovorila o problemima s kojima se Britney suočava. Tada je naglasila koliko je ponosna na sestru jer se zauzela za sebe i javno iskazala nezadovoljstvo.

- Jedini razlog zašto ranije nisam javno ništa rekla je zato što sam čekala Britney da ona sama smogne snagu da nešto kaže. Sada je jasno rekla što osjeća i misli i vjerujem da mogu pratiti njen primjer - napisala je glumica.

Britney je prošlog tjedna prekinula šutnju o odnosu s ocem Jamijem, ali i drugim osobama koje su upravljale njenim privatnim životom i bogatstvom od preko 300 milijuna kuna više od 13 godina. 

Najčitaniji članci