Show

Komentari 1

Britney Spears se nakon ispada vratila na Instagram, fanovima poručila: 'Ne, nisam imala slom'

Britney Spears se nakon ispada vratila na Instagram, fanovima poručila: 'Ne, nisam imala slom'

Obožavatelji poznate pjevačice bili su zabrinuti za nju pa su joj na vrata poslali policiju, na što im je ona poručila novom objavom na Instagramu da moraju poštovati njenu privatnost

Nakon što su joj obožavatelji poslali policiju na vrata zbog zabrinutosti da je možda u opasnosti, Britney Spears (41) je vratila svoj profil na Instagramu. Tjedan dana poslije deaktivacije u novoj objavi je poručila kako nije imala mentalni slom kao što su mnogi mislili.

- Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala mentalni slom. Takva sam kakva sam i nastavljam dalje sa svojim životom. Nikad se nisam osjećala bolje - napisala je pjevačica u dugom opisu uz fotografiju ružičaste ruže.

Nakon toga je objavila i videozapis na kojem se može vidjeti kako pozira u kratkoj kariranoj suknji i bijeloj košulji, u kojem je poručila kako 'čeka komplimente'. Na obe je objave isključila mogućnost komentiranja korisnika.


Podsjetimo, Britney je nedavno ponovno obrisala svoj račun na Instagramu, a kako je u posljednje vrijeme imala ispade u javnosti, njezini su fanovi bili zabrinuti pa su joj na vrata poslali policiju. Pjevačica se nakon toga oglasila na Twitteru pa im poručila da su ovaj put pretjerali.


- Kao što već vjerojatno svi znate, policija mi je došla doma na vrata jer se netko odlučio našaliti. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su pretjerali jer mi je narušena privatnost. U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost - napisala je.

Najčitaniji članci