Show

Komentari 2

Broj prodanih ulaznica premašio je očekivanja, u prodaji su sad i one za upoznavanje KISSovaca!

Broj prodanih ulaznica premašio je očekivanja, u prodaji su sad i one za upoznavanje KISSovaca!

Spotify započinje s prodajom ulaznica za virtualne koncerte, a Hrvatska i čitava regija kao da su jedva dočekale najavu istinski velikog imena svjetske glazbene scene i atrakciju uživo

S više od 100 milijuna albuma prodanih diljem svijeta, KISS se smatra jednim od najuspješnijih, najprodavanijih i najpopularnijih sastava osamdesetih godina prošlog stoljeća. Često ih se spominje kao najutjecajniji hard rock bend svih vremena, a na listi glazbenika na koje su utjecali nalaze se imena poput Metallice, Marilyn Mansona, Anthraxa i Pearl Jama. Njihovi scenski nastupi smatraju se atrakcijama, a prepoznatljive maske nezaobilaznim pečatom koji se probio i u mainstream kulturu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prije otprilike dva tjedna brzinom munje proširila se vijest da legendarni bend, KISS, po prvi put dolazi u Hrvatsku! Nema ljubitelja glazbe kojeg nije obradovala činjenica što 9. srpnja 2022. u Arenu Zagreb stižu začetnici ere rock'n'rolla i jedni od vizualno najatraktivnijih glazbenika čiji staž traje duže od 45 godina.

I dok Spotify započinje s prodajom ulaznica za virtualne koncerte, Hrvatska i čitava regija kao da su jedva dočekale najavu ovog  velikog imena svjetske glazbene scene. Ulaznice za KISS u Areni Zagreb puštene su u prodaju prije desetak dana, a već u prvom tjednu koncert KISS-a postao je najprodavaniji koncert u Hrvatskoj! Četveroznamenkasta brojka prodanih ulaznica i nevjerojatne reakcije na svim medijskim i društvenim platformama govori da je KISSomanija u kvalitetnom začetku, s planom da za godinu dana dosegne svoj opravdani vrhunac.

YouTube


Svjetska turneja 'End of the Road', u sklopu koje dolaze u Hrvatsku, njihova je posljednja turneja u karijeri što njihov nastup u Zagrebu čini prvim, ali i posljednjim.

Ovo je ujedno i jedinstvena prilika odanim obožavateljima za jedinstveni doživljaj kultnog benda. Naime, u ponudi su i specijalni VIP paketi koji nude posebno KISS iskustvo - ekskluzivni pristup KISS Army salonu s bogatom ponudom hrane i pića, upoznavanje s bendom, privatni shopping, ali i rijedak trenutak fotografiranja s kultnim čizmama Paula i Genea!

Raspon cijena ulaznica kreće se od 249 kn do 649 kn za FAN PIT, VIP loža stoji 899 kn po ulaznici, dok VIP paketi iznose 6 199 kn i 9 299 kn.

POGLEDAJTE VIDEO: